Huawei P40 lite E Video İnceleme

Huawei'nin yeni P40 serisi telefonu P40 lite E, P40 ailenin en ucuz modeli olmasıyla dikkat çekiyor ama farklı olarak ne sunuyor? 2899 TL fiyatıyla gerçekten bütçeye uygun telefonlardan biri mi ?

Huawei'nin P40 serisinin tamamını daha önce incelemiştik, ancak tam bitti derken aileye bir yenisi daha katıldı ve bu modelle beraber aile artık tamamlandı diye düşünüyoruz. Tabii ki Huawei, daha sonradan genişletmeyi düşünmezse.

P40 ailesinin son üyesi, elimizdeki P40 lite E oluyor. Bildiğiniz gibi P40 lite modelini de daha önce detaylı şekilde incelemiştik. Peki, aradaki farklar neler; P40 lite ile P40 lite E modeli arasında neler farklı, bu incelememizde bahsedeceğiz. Ancak ilk baştan söyleyecek olursak, P40 lite E, lite'ın lite'ı bir model olmuş. Yani P40 lite'ın özellikleri daha fazla kırpılarak bu telefonda karşımıza çıkıyor ve böylece kullanıcılara daha ucuz bir seçenek doğuyor.

P40 lite E, P40 lite modelinden yaklaşık 500 TL gibi daha ucuz bir fiyattan bulunabiliyor ve böylece P40 ailesinden bir model isteyen kullanıcılar da aileye katılmış oluyorlar.

Huawei P40 lite E, Huawei Y7p ile Aynı

Ancak işin bir de farklı bir boyutu var. Aslında bu elimizdeki telefonun gerçek adı P40 lite E değil. Bilindiği gibi Huawei'nin bir de Y serisi telefonları bulunuyor ve bu model aslında şubat ayında Huawei Y7p adıyla farklı pazarlar için tanıtıldı. Aynı model mart ayında da P40 lite E adıyla listelendi ve farklı pazarlara sunuluyor. Yani bu aslında bir pazarlama politikası. Her neyse, gelin şimdi yeni lite model, Huawei P40 lite E'ye daha yakından bakalım.

İlginizi Çekebilir

Philips 27B1U5601 İnceleme
PS5 ve Xbox Series X ile Uyumlu Çalışan 4K Oyuncu Monitörü
Samsung Galaxy A34 Nasıl, Bu Paraya Alınır mı?
Orta segment telefonlara yeni oyuncu: Infinix Zero 30 incelemesi
Huawei'den bilgisayar gibi tablet: Matepad Pro 13.2 inceleme
Huawei Watch GT Runner Video İnceleme
Forum