Huawei MateBook D16 Video İnceleme

Huawei'nin yeni dizüstü bilgisayarı MateBook D16'yı diğer laptop'lardan ayıran noktalar neler, ne gibi özellikler içeriyor ve ihtiyacınızı karşılar mı?

Huawei yeni dizüstü bilgisayarı MateBook D16'yı geçtiğimiz günlerde düzenlediği bir basın toplantısı ile tanıttı. Hemen akabinde de şirketin bu yeni dizüstü bilgisayarını deneme ve değerlendirme şansı bulduk. Bu videomuzda, MateBook D16'nın sunduğu özelliklerden ve getirdiği yeniliklerden tüm detaylarıyla sizlere bahsedeceğiz.

Laptop'a geçeceğiz, ancak önce Huawei'nin dizüstü bilgisayar kategorisindeki hızla büyümesine de dikkati çekmek gerekiyor. Şirket, dizüstü bilgisayar kategorisine yakın bir zamanda girdi ancak arka arkaya pek çok önemli modeli tanıttı. Bunlardan MateBook XMateBook X ProMateBook 13, MateBook D14 ve MateBook D15 derken, bugünkü MateBook D16'ya kadar geldik ve pek tabii ki daha pek çok yeni modeli önümüzdeki zamanlarda yine şirketten göreceğiz. Öte yandan sizlerden çokça gelen bir soruya da bu vesile ile cevap vermiş olalım: Evet, şirketin oyunculara özel dizüstü bilgisayarları da gelebilir, bu konuda da hazırlıklı olun diyelim ve şimdi gelelim MateBook D16'ya.

İlginizi Çekebilir

Philips 27B1U5601 İnceleme
PS5 ve Xbox Series X ile Uyumlu Çalışan 4K Oyuncu Monitörü
Samsung Galaxy A34 Nasıl, Bu Paraya Alınır mı?
Orta segment telefonlara yeni oyuncu: Infinix Zero 30 incelemesi
Huawei'den bilgisayar gibi tablet: Matepad Pro 13.2 inceleme
Huawei Watch GT Runner Video İnceleme
Forum