This browser does not support the video element.

Eviniz ve ofisiniz için üst düzey dijital güvenlik getiriyor

Virüslerin, fidye yazılımlarının, hacker’ların cirit attığı internette güvenlik önlemlerini almaksızın dolaşmak, mayın tarlasında yürümek gibidir. Zyxel’in yeni güvenlik router’ı USG LITE 60AX ise mevcut internet bağlantınızı üst düzey bir güvenlik şemsiyesi altına almanızı sağlıyor.

Zyxel, küçük işletmeler ve hatta evler için çok kullanışlı bir ağ güvenlik çözümü olan Zyxel USG LITE 60AX’ı tanıttı. Kablosuz ağınızın üzerine bir güvenlik şemsiyesi kuran bu güvenlik router’ı, ağınızı 7/24 saldırılara karşı koruyor, fidye almak için sistemlerinize sızmaya çalışan hacker’ları veya kötü amaçlı yazılımarı etkisiz bırakıyor, kullanıcısına ücretsiz olarak güvenlik hizmeti sunuyor.

Zyxel’in Nebula bulut sistemiyle uyumlu olan USG LITE 60AX, kutusundan çıktığı gibi, yanınızda herhangi bir uzman bulundurmanızı gerektirmeden, Nebula Mobile uyguaması üzerinden kolayca kuruluyor ve kontrol edilebiliyor.

Cihazın güvenlik yetenekleri arasında, izinsiz giriş engelleyici, Dark Web engelleyici, posta dolandırıcılığına ve kimlik avına karşı koruma, internetteki reklamları engelleme ve daha pek çok hassas güvenlik özelliği bulunuyor. Güçlü bir router olarak da görev yapan cihaz 6 Gbps'ye varan hızlar sunabiliyor.

İlginizi Çekebilir

Yapay zeka özelliklerine seviye atlatan laptop
Mobil oyun konsolunda zirve bu cihaz olabilir mi?
Bir Telefonu 4 Yıl İlk Günkü Gibi Kullanmak Mümkün mü?
Huawei akıllı saatte çıtayı zirveye mi taşıyor?
Oyunlarda başarınızı katlayacak bir klavye
Kesintisiz, hızlı ve geniş kablosuz ağ çözümü
Forum