This browser does not support the video element.

Ev Süpürmeyi Bir Üst Seviyeye Taşıyan Dikey Süpürge

Roborock Flexi Pro, ıslak ve kuru kirlerle başa çıkmada, kenardan kenara temizlik performansı sağlamada ve mobilyaların altına zahmetsizce ulaşmasıyla öne çıkan bir elektrikli süpürge.

Evet, bugün yine bir süpürge için evimizi açtık ancak bu defaki oldukça ilginç bir ürün. Bu cihaz, Roborock’un süpürürken aynı zamanda paspas yapabilen diket şarjlı süpürgesi Flexi Pro. Evet, süpürürken aynı anda paspaslıyor da! Peki, bunu nasıl yapıyor?

Roborock Flexi Pro, dikey şarjlı süpürgelerden oldukça farklı. Parke ve fayans temizliği için özel geliştirilen bu süpürge, öndeki rulo süngeri sayesinde siz süpürme işlemi yaparken aynı zamanda paspas da yapıyor. Yani önce süpürme sonra paspaslama işine son, artık ikisi bir arada.

Güzel bir diğer yanı benzer şeyi halılarda da yapabilmesi. Motorlu tekerlekleri ile kolayca hareket edebilen Flexi Pro, bu sayede süpürürken aynı zamanda bir nevi silme işi de yapabiliyor. Tabi asıl görev yeri parke ve fayans gibi zeminler.

Makinenin en ilginç yanı ise kendi kendini sıcak su ile temizlemesi. Şarj istasyonunda 60 dereceye kadar ısınan sıcak suyla 30 dakika boyunca yıkanıyor ve süpürgede kalan tüm bakterilerin ölmesini sağlıyor. Tabi fiyatı da ona göre, şu an Flexi Pro’yu 22 bin liraya satın alabiliyorsunuz.

İlginizi Çekebilir

4'ü 1 arada Islak ve Kuru Dikey Şarjlı Süpürge
10 Bin TL Altı Telefon Kralları mı Geldi?
Orta Segmentin Amiral Gemisi mi?
Bu Mikrofon 250 Metreden Ses Alabiliyor
Eviniz İçin Yüksek Çözünürlüklü ve Akıllı Güvenlik Çözümü
Xiaomi’nin Hem Uygun Fiyatı Hem Güçlü Özellikleriyle Dikkat Çeken Telefonu Nasıl? Alınır mı?
Forum