This browser does not support the video element.

Dünyanın en parlak ekranlı tableti mi?

HUAWEI, tablet konusunda sınırları zorlamaya devam ediyor: Dünyanın en parlak Tandem OLED PaperMatte ekranı iddialı Huawei’nin yeni tableti MatePad Pro 12.2’yi inceledik!

Huawei, tablet konusunda sınırları zorlamaya devam ediyor. Daha önce kağıt benzeri bir deneyim sunan PaperMatte ekranlı tabletinden sonra şimdi de dünyanın en parlak Tandem OLED PaperMatte  ekranı olduğunu söylediği yeni MatePad Pro 12.2’yi tanıttı.

MatePad Pro 12.2’nin ekranı o kadar parlak ki, tam 2000 nit seviyesine ulaşabiliyor. Bu da onu neredeyse yansımasız bir ekrana dönüştürüyor. Çevresel ışıkları yüzde 99 oranında soğurabilen özel bir teknolojiye sahip olan MatePad Pro 12.2, Tandem OLED ekranıyla fazlasıyla güzel bir görsellik sağlarken, geniş kullanım seçenekleri sunmasıyla da bir tabletten fazlası aslında.

Beraberinde özel NearLink bağlantılı klavyesi ve 3’üncü Nesil M-Pencil kalemiyle gelen MatePad 12.2, böylece bir laptop gibi kullanılabiliyor; akıllı kalemiyle de özellikle çizim noktasında içerik üretenlerin eskiz defteri olabiliyor.

Performans olarak da başarılı bulduğumuz tablet, Google servisleri, YouTube, Netflix, Spotify gibi uygulamaları rahatlıkla çalıştırabiliyor, oyun performansıyla da göz dolduruyor. 15 saate dolaylarında pil performansı da uzun kullanımlar için ideal.

İlginizi Çekebilir

Bu fiyata Omix X7 alınır mı?
Eviniz ve ofisiniz için üst düzey dijital güvenlik getiriyor
Yapay zeka özelliklerine seviye atlatan laptop
Mobil oyun konsolunda zirve bu cihaz olabilir mi?
Bir Telefonu 4 Yıl İlk Günkü Gibi Kullanmak Mümkün mü?
Huawei akıllı saatte çıtayı zirveye mi taşıyor?
Forum