This browser does not support the video element.

Bu Cihaz Tüm Mobil İnternet Sorunlarınızı Çözüyor

TP-Link, yeni MiFi cihazı ile nerede olursanız olun yüksek sinyal gücüyle her an hızlı bir internet kullanabilmenize olanak tanıyor. İşte tüm detaylarıyla TP-Link M7350 4G LTE Mobil Wifi incelemesi!

Bazı lokasyonlarda sağlıklı bir internet bağlantısına erişmekte sorun mu yaşıyorsunuz? O zaman çözüm TP-Link’te.  TP-Link, yeni MiFi cihazı ile internete her yerde bağlı kalmak zorunda olanların tüm sorunlarını ortadan kaldırmayı hedefliyor.

TP-Link M7350 adındaki cihaz, dahili antenleriyle akıllı telefonlardan daha istikrarlı ve hızlı bir bağlantı sağlarken, 4G LTE desteği sayesinde 150Mbit/s’ye varan indirme, 50Mbit/s'ye kadar da yükleme hızı sunuyor. 10 cihaza kadar bağlantı desteğiyle erişim sınırını ortadan kaldıran cihaz, 2000 mAh’lik bataryasıyla 8 saate kadar kullanım imkanı tanıyor.

M7350 hem tpMiFi hem de arayüzünden kolayca kontrol edilebiliyor. Cihaz üzerinden güç tasarrufunu açabiliyor, WPS’i etkinleştirebiliyor, ağ modunu değiştirebiliyor veya Data Roaming özelliğini kullanabiliyorsunuz.  Uygulama üzerinden ise telefonunuza gelen mesajları okuyabiliyor, cihaza bağlı kullanıcılara kullanım sınırı getirebiliyor, internet ayarlarını yapılandırabiliyor veya aylık kullanım istatistiklerini görebiliyorsunuz.

TP-Link M7350’nin güncel fiyatıysa 2.099 TL.

İlginizi Çekebilir

Huawei Watch 4 Pro Yeni Tasarımıyla Tekrar Sahnede
Xiaomi'nin İlk Wear OS Tabanlı Akıllı Saati Elimizde!
1080p Oyun Monitörü Arayanlara Yüksek Hızlı F/P Ürünü
At Gibi Bilgisayar Olmuş!
Tuşlu Telefonlar Geri Dönüyor
Pişirme Alışkanlığınızı Aklında Tutabilen AirFryer
Forum