This browser does not support the video element.

Bu Akıllı Saatler Bu Fiyata Çok Satar

HAYLOU, uygun fiyatlı yeni 2 akıllı saatini satışa sundu: HAYLOU Solar Pro ve HAYLOU RS5 nasıl, özellikleri neler? Tüm detaylarıyla inceledik!

Yeni bir akıllı saat arıyorsanız ve satın alacağınız saat herkesin kolunda olandan biraz da farklı olsun istiyorsanız doğru yere geldiniz. Bugün tam da bu haletiruhiyenize özel bir ürüne yakından bakacağız. HAYLOU Solar Pro ve HAYLOU RS5 bu bölümde bizlerle.

HAYLOU Solar Pro ve HAYLOU RS5 Türkiye’de satışa sunulan yeni saatler. HAYLOU Solar Pro dairesel tasarımı, HAYLOU RS5 ise dikdörtgen bir ekranı benimserken, 2 saatin de özellikleri birbirine hemen hemen yakın.

Spor aktivitileri için kullanılabilen saatler, sağlık verilerini de anlık olarak kontrol edebiliyor. Elbette telefonunuza gelen bildirimleri görebiliyor, aramaları da saatler üzerinden yanıtlayabiliyorsunuz. Yine dilerseniz akıllı asistanınıza erişip komut verebiliyorsunuz.  

Kalp atışı, SpO2 takibi, uyku analizi, stres ölçümü gibi yeteneklerin mevcut olduğu saatlerin pil ömrü de oldukça uzun. Solar Pro 7 güne kadar, RS5 ise 9 güne kadar pil ömrü sunarken, her 2 saat de 20 güne kadar bekleme süresine sahip.

Saatlerin fiyatları da oldukça uygun. HAYLOU Solar Pro ve HAYLOU RS5, 1699 TL fiyatla satın alınabiliyorlar.

İlginizi Çekebilir

4'ü 1 arada Islak ve Kuru Dikey Şarjlı Süpürge
10 Bin TL Altı Telefon Kralları mı Geldi?
Orta Segmentin Amiral Gemisi mi?
Bu Mikrofon 250 Metreden Ses Alabiliyor
Eviniz İçin Yüksek Çözünürlüklü ve Akıllı Güvenlik Çözümü
Ev Süpürmeyi Bir Üst Seviyeye Taşıyan Dikey Süpürge
Forum