This browser does not support the video element.

Bir Telefonu 4 Yıl İlk Günkü Gibi Kullanmak Mümkün mü?

Satın aldığınız bir telefonu en az 4 yıl boyunca ilk günkü gibi kullanmak mümkün mü? OPPO, yeni akıllı telefonu Reno11 FS ile bu soruya “evet” diyor. Peki, Reno11 FS bu iddiaları karşılayabiliyor mu? Tüm detaylarıyla inceledik!

Evet, şu ekonomide bir akıllı telefon ihtiyacı doğduğunda çoğumuzun canı sıkılıyor; zira bu, cepten gidecek bir sürü para anlamına geliyor ve bir endişeyi de beraberinde getiriyor: Binbir güçlükle satın aldığınız bu telefonu ne kadar süre kullanacaksınız?

OPPO’nun, yeni Reno11 FS modeliyle iddiası, 4 yıl boyunca ilk günkü performans. Bu, telefonun çalışma performansıyla da böyle, pil ömrüyle de ve hatta tasarımıyla da. OPPO, bu konularda Reno11 FS’yi özel olarak geliştirmiş.

OPPO, bunun için Reno11 FS’yi 50 Aylık Akıcılık Koruma Testi adında özel bir teste tabi tutmuş. Bu test neticesinde telefonun tam 50 ay boyunca akıcı bir kullanım sunacağını bizlere söylüyor. Yine pil konusunda da “4 yıldan uzun süre dayanıklı pil” iddiaslı ile gelen Reno11 FS, böylece satın aldığı bir telefondan uzun yıllar istifade etmek isteyenlerin beklentisini karşılayabilecek özellikler içeriyor.

Elbette tüm bunların hepsini, detaylarını inceleme videosunda anlattım. Oraya da bakarsınız ancak kapatmadan önce Reno11 FS’nin, yapay zeka özelliklerinin olduğunu da söyleyelim. Özellikle AI Studio ve Ai Silgi olaylarını bir hayli sevdik. Fiyatı ise 15 bin TL. Video yayında, link profilde.

İlginizi Çekebilir

Huawei akıllı saatte çıtayı zirveye mi taşıyor?
Oyunlarda başarınızı katlayacak bir klavye
Kesintisiz, hızlı ve geniş kablosuz ağ çözümü
Uygun fiyatıyla dikkat çeken yerli telefon
ASUS Yapay Zeka Gücünü Dize Getiriyor: ASUS ZenBook S 16 İnceleme
4'ü 1 arada Islak ve Kuru Dikey Şarjlı Süpürge
Forum