This browser does not support the video element.

4'ü 1 arada Islak ve Kuru Dikey Şarjlı Süpürge

Günlük yaşamın yüksek temposunda ev temizliğini pratik ama aynı zamanda maksimum hijyenik şartlarda gerçekleştirebilmek çok önemli. Ev temizliği konusunda çok sayıda yeni teknoloji geliştiren Dreame’nin yeni dikey süpürgesi Dreame H12 Dual pratik temizliği yeni bir boyuta taşıyor.

Temizlik teknolojileri geliştiren dünyaca ünlü Dreame, yeni süpürgesi H12 Dual ile ıslak ve kuru temizlik yapabilen, işi bittiğinde ise kendini yıkayıp kurulayabilen akıllı bir temizlik çözümü sunuyor.

Bir evin günlük temizlik ihtiyacının çok pratik şekilde giderilmesini sağlayan H12 Dual, sadece saniyeler içinde şarj istasyonundan çıkıp kirleri temizlemeye başlıyor. Köşeden köşeye temizlik için dizayn edilmiş H12 Dual, ulaşılması zor köşelerde ve süpürgelik kenarları gibi zor alanlarda üstün performans sergiliyor. Halı, koltuk, perde, ev içi mobilyalar ve araba içi gibi alanlarda kullanıma uygun olan süpürge tüm alanlarda hızlı ve etkin bir temizlik sağlıyor.

Farklı temizlik modları ve akıllı kir algılama yeteneği sayesinde kullanıcısının hayatını kolaylaştıran süpürge, farklı kir türlerine göre kendi gücünü ayarlama yeteneğine de sahip.

Yaklaşık bir litreye yakın temiz su deposu olan süpürge ayrıca kutusundan çıkan özel deterjanı sayesinde deterjanlı temizlik de yapabiliyor.

Fiyat: 17.999 TL

İlginizi Çekebilir

ASUS Yapay Zeka Gücünü Dize Getiriyor: ASUS ZenBook S 16 İnceleme
10 Bin TL Altı Telefon Kralları mı Geldi?
Orta Segmentin Amiral Gemisi mi?
Bu Mikrofon 250 Metreden Ses Alabiliyor
Eviniz İçin Yüksek Çözünürlüklü ve Akıllı Güvenlik Çözümü
Ev Süpürmeyi Bir Üst Seviyeye Taşıyan Dikey Süpürge
Forum