Spotify link kısaltma işlemi nasıl yapılır?

Spotify link kısaltma yolları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Spotify çalma listelerini paylaşırken Sptfy hizmeti ile link kısaltma işlemi yapabilirsiniz. İşte adım adım yapılışı...

Spotify, dünya üzerinde çevrimiçi müzik platformu olarak oldukça favori bir uygulamadır. Bilgisayar kullanıcıları günün büyük bir bölümünü Spotify kullanarak geçirir. Bilgisayar üzerinden oyun oynarken veya farklı işlevlerde bulunurken, arka planda Spotify üzerinden dilediğiniz müziği dinleyebilirsiniz. Spotify çevrimiçi müzik dinleme uygulaması üzerinden sevdiğiniz şarkıcılara ait albümleri dinleyebilir, kendi müzik listenizi oluşturabilirsiniz. Spotify ile oluşturduğunuz müzik dinleme listesini veya müzik albümlerini sevdiklerinizle ve arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz. Spotify çalma listelerini paylaşırken Sptfy hizmeti ile link kısaltma işlemi yapabilirsiniz. 

Spotify Link Kısaltma İşlemi Neden Yapılır?

Spotify’da şarkı listesi paylaşımı yaparken Spotify link kısaltma işlemine ihtiyaç duyabilirsiniz. Çünkü arkadaşınıza göndermek istediğiniz müzik listesinin linki çok uzun olabilir. Müzik listesinin linkinin uzun olması da paylaşmayı zorlaştırır. Bu anlamda birçok Spotify kullanıcısının da talep ettiği link kısaltma işlemi kolay bir şekilde uygulanabilir. Aynı zamanda Spotify çalma listeleri paylaşma linklerinin uzun olması sosyal medyada paylaşımı zorlaştırabilir. Hem başkaları ile hem de sosyal medyada Spotify çalma listelerini paylaşmak için link kısaltma işlemini yapabilirsiniz.

Spotify Link Kısaltma Aşamaları Nelerdir?

Spotify ile dinlediğiniz şarkı listelerini başkaları ile paylaşmak için link kısaltma işlemi yapmanız gerekir. Spotify link kısaltma işlemini yapmak için izlemeniz gereken aşamalar şöyledir;

  • Kullandığınız cihazda Spotify uygulamasını açın.

  • Spotify uygulamasını açtıktan sonra hesabınıza giriş yapmanız gerekir.

  • Spotify’da paylaşma işlemini yapmak istediğiniz müzik listesini açarak, kalp işaretinin yanında bulunan 3 nokta butonuna tıklayın.

  • 3 nokta butonuna tıkladıktan sonra, Paylaşma seçeneğini tercih edin.

  • Ardından Çalma listesi bağlantısını kopyala sekmesine tıklayın.

  • Kopyala sekmesini tıkladıktan sonra, Sptfy sitesine gidin.

  • Sptfy sitesine girdikten sonra url kısmına bağlantıyı yapıştırdıktan sonra, Create URL sekmesine tıklayın.

  • Daha sonra karşınıza çıkan ekranda Shorturl seçeneğini tercih ederek kısaltılmış linke ulaşabilirsiniz.

Spotify uygulamasını açtıktan sonra ister Facebook ister Google hesabı isterseniz de üyelik oluşturduğunuz Spotify hesabını kullanarak da açabilirsiniz. Spotify ile şarkı listesi paylaşımı yapmak istiyorsanız, profilinizde kendi oluşturduğunuz çalma listesinin bulunması gerekir. Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra, link kısaltma işlemi için uygulamanın Sptfy hizmetini kullanabilirsiniz. Bu adımları sırası ile izleyerek, Spotify uygulamasında en sevdiğiniz parçalardan oluşan şarkı çalma listelerini başkalarıyla paylaşabilir, sevdiklerinizle birlikte aynı müzikleri dinleyebilirsiniz.

Spotify Link Kısaltma İşleminin Faydaları

Spotify uygulamasında dinlemekten zevk aldığınız ve oluşturduğunuz çalma listelerinin linkini Sptfy.com aracılığı ile kısaltabilirsiniz. Spotify çalma listelerinin linkini kısaltma işlemi, kullanıcılara birçok avantaj sağlar.

Spotify çevrimiçi müzik dinleme platformunda oluşturduğunuz çalma listelerini başkaları ile paylaşmak istiyor olabilirsiniz. Fakat paylaşmak istediğiniz kişinin mesaj kutusunda gönderdiğiniz link çok uzun olduğu için kötü bir görünüme sebep olabilir. Paylaştığınız kişiye ait bulunan mesaj alanının büyük bir bölümü, gönderdiğiniz Spotify çalma listesinin linki ile dolu olabilir. Böyle bir problemle karşılaşmamak için link kısaltma uygulaması yapabilirsiniz.

Spotify link kısaltma işlemini yaparak, İnstagram Bio’da oluşturduğunuz çalma listesinin linkini daha kolay bir şekilde paylaşarak, dinlediğiniz müzikleri başkaları ile paylaşma fırsatı elde edebilirsiniz. Spotify çalma listesini paylaşabileceğiniz sosyal medya kanalı sadece Instagram değildir. Oluşturduğunuz Spotify çalma listesini link kısaltma işlemi ile Twitter aracılığı ile de paylaşabilirsiniz. Böylece dinlemekten zevk aldığınız tüm şarkıları başkaları ile paylaşabilirsiniz.

Spotify link kısaltma işleminden, uygulamada kendi şarkılarını bulunduranlarda faydalanabilir. Kendi yaptığınız şarkıları da Spotify link kısaltma işlemi ile sosyal medya kanallarından herkese duyurma fırsatı elde edebilirsiniz. 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

Sonraki Haber

Forum