Reddit kullanıcı adı değiştirme nasıl yapılır? Reddit hesabında kullanıcı adı değiştirmek...

Reddit kullanıcı adı değiştirmek için adım adım yapılması gerekenleri paylaştık. Reddit hesabında kullanıcı adı değiştirmek için, aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli. İşte detaylar...

Zaman değiştikçe, Reddit kullanıcı adı seçiminizin artık size uymadığını hissedebilirsiniz. Instagram ve Twitter kullanıcı adlarınızı istediğiniz gibi değiştirilebilirken, Reddit'te kullanıcı adınızı değiştirmek birkaç detayı da beraberinde getiriyor.

Reddit kullanıcı adınızı değiştirme hakkında bilmeniz gerekenlerin bir kısmını aşağıda belirttik.

Reddit Kullanıcı Adı Değiştirme Nasıl Yapılır?

Ne yazık ki, hesabınızı oluştururken seçtiğiniz kullanıcı adını artık beğenmeseniz de bu isim kalıcıdır. Reddit, kendi belirlediğiniz kullanıcı adınızı değiştirmenize izin vermiyor ve bunu aşmanın tek yolu başka bir hesap oluşturmaktır. İstediğiniz kadar hesap oluşturmanıza izin verilir, ancak bir hesabı bir başkasıyla senkronize edemezsiniz.

Reddit kullanıcı adını değiştirebildiğiniz tek durum, bu adın size rastgele atanmış olmasıdır. Google veya Apple Kimliğini kullanarak hesabınızı oluşturduğunuzda önceden atanmış bir kullanıcı adı verilir. Bu adı değiştirdiğinizde kullanıcı adınız kesinleşir ve bir daha değiştiremezsiniz.

Reddit Kullanıcı Adınızı Masaüstünde Nasıl Değiştirirsiniz?

Rastgele atanan Reddit kullanıcı adınızı birkaç basit adımda değiştirebilirsiniz.

  1. Tercih ettiğiniz web tarayıcısını Mac veya PC'nizde açın ve Reddit ana sayfasına gidin.

  2. Sağ üst köşedeki açılır oka tıklayın ve seçenekler listesinden Profil'i seçin.

  3. Ardından, kullanıcı adınızı değiştirmek isteyip istemediğinizi soran bir açılır pencere göreceksiniz. Kullanıcı Adını Değiştir'e tıklayın.

  4. 3 ila 23 karakter arasında olmak şartıyla yeni kullanıcı adınızı girin ve Devam'a tıklayın. Girdiğiniz kullanıcı adının kabul edilebilir olup olmadığını size bildireceğinden dolayı, metin kutusunun altındaki kırmızı metne dikkat edin.

  5. Belirlediğiniz bu kullanıcı adını daha değiştiremeyeceğinizden dolayı, Reddit size bunu saklamak istediğinizden emin olup olmadığınızı soracaktır. Eğer kararınızdan eminseniz, Kullanıcı Adını Kaydet'e tıklayın.

Mobil Uygulamada Reddit Kullanıcı Adınızı Nasıl Değiştirirsiniz?

Reddit mobil uygulamasını kullanıyorsanız, size atanan kullanıcı adınızı değiştirmek için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

  1. Android veya iOS cihazınızda Reddit uygulamasını açın.

  2. Sağ üstteki profil simgesine dokunun.

  3. Hesap seçenekleri listesinden Profilim'i seçin.

  4. Reddit, size atanan kullanıcı adınızı korumak veya değiştirmek isteyip istemediğinizi soran bir açılır pencere gösterecektir. Kullanıcı adını değiştir üzerine dokunun.

  5. 3 ila 23 karakter arasında olmak şartıyla yeni kullanıcı adınızı girin. Ayrıca, kullanıcı adınızın kabul edilebilir olması için karşılaması gereken kriterleri size bildiren yukarıdaki kırmızı metne dikkat edin. Kararınızı verdiğinizde, sağ üstteki İleri'ye dokunun.

  6. Reddit, bir daha değiştiremeyeceğiniz bu kullanıcı adından emin olup olmadığınızı soracaktır. Eminseniz, Kullanıcı adını kaydet üzerine dokunun.

İkincil Hesap Oluşturma ve Bunlar Arasında Geçiş Yapma

Eğer bir kullanıcı adı seçtiyseniz ve bundan memnun değilseniz, tek seçeneğiniz başka bir hesap oluşturup yeni hesabı kullanmaktır. Her iki hesap da aynı anda var olabileceğinden, eski hesabınızı silmeniz gerekmez.

1. PC veya Mac'te tercih ettiğiniz tarayıcıda Reddit ana sayfasını açın.

2. Sağ üst köşedeki açılır oka tıklayarak mevcut hesabınızdan çıkış yapın.

3. Açılır menüdeki seçeneklerden, alttaki Oturumu Kapat'a tıklayın.

4. Reddit ana sayfasına geri dönün, sağ üst köşedeki Kaydol'a tıklayın.

5. E-posta adresinizi girin ve Devam'a tıklayın.

6. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin ve sonra sağ alttaki Kaydol'a tıklayın.

Reddit, yeni hesabınızın e-posta adresini doğrulamanızı gerektirmez, ancak doğrulama yapmanız önerilir. Hesap oluşturulduktan sonra hesaplar arasında geçiş yapabilirsiniz.

  1. Akıllı telefonunuzda Reddit uygulamasını açın.

  2. Sağ üstteki profil simgesine dokunun.

  3. En alttaki Ayarlar'a dokunun.

  4. Hesap Ayarları altında, kullanıcı adınıza dokunun.

  5. Temel Ayarlar altında Hesap değiştir üzerine dokunun.

  6. Kullanmak istediğiniz ikincil hesabı seçin.

Sonraki Haber

Forum