Elon Musk Grimes'a ilişkilerinin başında Yüzüklerin Efendisi sınavı yapmış

SpaceX'in kurucusu Elon Musk, Genesis'le tanınan şarkıcı Grimes ile görüşmeye yeni başladıklarında Yüzüklerin Efendisi (Lord of the Rings) hakkında bir sınav yapmış.

Walter Isaacson'ın yazdığı, 11 Eylül'de yayımlanacak Elon Musk başlıklı biyografide, ilk olarak 2018'de tanışan Elon Musk ve 2 çocuğunun annesi, eski sevgilisi Kanadalı müzisyen Grimes ikilisinin ilişkilerinin ilk günleri anlatılıyor.

Independent'ın haberine göre yazarın paylaştığı bir alıntıda Musk'ın "iyi bir randevu anlayışı" kapsamında Grimes'ı, Tesla fabrikasını ziyaret etmek üzere Kaliforniya'nın Fremont şehrine davet ettiği söyleniyor.

Grimes o buluşma hakkında yazara şöyle diyor:"Bütün gece sadece volta attık ve onun bir şeyleri onarmaya çalışmasını izledim."

"Bu Adam Aklını Kaçırmış Diye Düşündüm"

Musk, ertesi gece Grimes'ı bir restorana götürürken arabasının ne kadar çabuk hızlandığını gösterip ellerini direksiyondan çekmiş, elleriyle gözlerini kapatmış ve arabayı otomatik pilotun kontrol etmesine izin vermiş.  Grimes, Isaacson'a "Aman Tanrım, bu adam aklını kaçırmış diye düşündüm. Araç sinyal verip kendi kendine şerit değiştiriyordu. Marvel filmlerinden fırlamış bir sahne gibiydi" diyor.

Yüzüklerin Efendisi Sınavı

Restorana vardıklarında Grimes'ın Musk'ın güçlerini Gandalf'ınkilere benzetmesi, Tesla'nın CEO'sunun Oblivion'la tanınan şarkıcıya Yüzüklerin Efendisi hakkında bir sınav yapmasına yol açmış.

Isaacson, "Onun gerçekten sıkı bir hayran olup olmadığını görmek istemiş. Grimes sınavı geçti" diye yazdı.

Hayvan Kemiklerinden Hediye

Grimes daha sonra iddiaya göre, "biriktirdiği hayvan kemiklerini" içeren bir kutuyu Musk'a "hediye" etmiş.

Grimes, biyografi yazarına şöyle diyor: "Ciddi bir ilişki yaşayabilmemin tek yolu, çıktığım kişinin de yatmadan önce bir saat falan savaş tarihi dinleyebilmesi."

Isaacson, ikili restorandayken Musk'ın bir duvara ikisinin isminin baş harfleri olan "EM+CB"yi kazıdığını yazdı.

Sonraki Haber

Forum