Zyxel yeni bir PoE genişleticiyi piyasaya sürdüğünü duyurdu

Zyxel Networks, kuruluşların uzun mesafelerde ve güç sınırlamalarında ağ dağıtım zorluklarını aşmalarına yardımcı olmak için tasarlanan yeni bir PoE genişleticiyi piyasaya sürdüğünü duyurdu.

Zyxel Networks, KOBİ'lerin ve MSP'lerin uzun mesafeli ağ dağıtım zorluklarını aşmalarına yardımcı olmak için yeni PoE ürününü piyasaya sürdüğünü duyurdu. Yeni PoE12-3PD, özellikle dış mekanlarda ve tarihi binalarda kullanıcılara ağ esnekliği ve yönetim basitliği sunmasıyla dikkat çekiyor.

İç veya dış mekan kullanımı için uygun olan PoE12-3PD, KOBİ'ler ve yönetilen hizmet sağlayıcılar (MSP'ler) için ağ esnekliğini artıran, bulut yönetimli bir cihaz ve daha geniş dış alanları, geniş iç zemin alanlarını, tarihi binaları veya yeterli elektrik prizi olmayan geniş aralıkları kapsayacak şekilde genişletilmiş ağ bağlantısı sağlama iddiası taşıyor.

Zyxel Networks Ağ Stratejik İş Birimi Başkan Yardımcısı Bay Kell Lin konuyla illgili olarak şunları söyledi: "PoE12-3PD, müşterilerimizin karşılaştığı gerçek dünya zorluklarını çözmek için harcadığımız özverinin bir kanıtıdır. Birçok küçük işletme genişlemeye hazırlanıyor, ancak genellikle daha büyük ofislere taşınmanın bağlantı sorunlarına neden olduğunu görüyorlar," diyor. Bu nedenle KOBİ'lere ve MSP'lere karmaşık ortamlarda kolaylıkla ve güvenle ağ kurmalarını sağlayan bir tak ve çalıştır çözümü geliştirdik.”

PoE switchler kablolama altyapılarını basitleştirmek için kullanılabilirken, ağ performansı genellikle 100 metrelik kablo mesafesi sınırlamasına tabidir. Zyxel Networks'ün yeni PoE12-3PD ürünü, ağ kapsama alanını genişletme ve hem iç hem de dış mekan senaryolarında kesintisiz bağlantı sağlayan verimli ve uygun maliyetli bir çözüm olma iddiası taşıyor.

PoE12-3PD, ağların ucuna hem veri hem de güç ileten tak ve çalıştır çözümü olarak dikkat çekiyor. Üç PoE+ downlink portu aracılığıyla 45W'a kadar toplam güç bütçesi sunabilen bu çözüm, IP kameralar, erişim kontrol sistemleri, IoT cihazları, akıllı ev cihazları ve tipik olarak dış mekana veya bir binanın ulaşılması zor köşelerine kurulan sensörler gibi birden fazla PoE istemcisinin bağlanmasına olanak tanıyabiliyor.

Kullanıcılar, kurulum tamamlandıktan sonra ağ durumlarını Zyxel Networks'ün Nebula bulut platformu üzerinden izleyebiliyorlar. Bu, tüm ağın tek bir panelden izlenmesini sağlıyor ve webten ya da mobil uygulama aracılığıyla erişilebiliyor.

PoE12-3PD, 20°C'ye kadar düşük sıcaklıklara, 50°C ısılara dayanabilme iddiasıyla geliyor. Cihazın özellikleri arasında IP55 muhafaza, 6KV aşırı gerilim koruması ve topraklama kablosu da bulunuyor.

Sonraki Haber

Forum