Yurtdışında burslu eğitim fırsatı!

Elektronik perakende devi Saturn'den yurtdışında burslu perakende eğitim fırsatı! İşte detaylar...

Saturn, üniversiteyi kazanmış veya üniversitede okuyan gençlere Almanya'da burslu üniversite eğitimi imkanı sağlıyor.

Ingolstadt Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nde İşletme ve Perakende Yönetimi alanında gerçekleştirilecek eğitimde, ayrıca öğrencilere aylık brüt 1.000 euro burs da sağlanıyor.

En teknolojik ürünlerin adresi Saturn, geleceğe yönelik yeni yetenek arayışlarına verdiği önem çerçevesinde, perakende yönetimine ilgi duyan öğrencilere mükemmel bir fırsat sunuyor.

Üniversiteyi kazanmış veya üniversitede okuyan gençlere, Almanya'daki Ingolstadt Uygulamalı Bilimler Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen Uluslararası Perakende Yönetimi programına katılabilecek.

16 Avrupa ülkesinden yüzlerce öğrenci ile buluşma

16 ülkede uygulanan bir proje

Hem çalışıp, hem de eğitim görme imkanı sunan programda öncelikle İş İdaresi (işletmecilik) konusunda temel dersler ve ardından perakende yönetimi alanındaki daha ileri düzey derslerle eğitim verilecek.

İngilizce verilen eğitim programının ara tatillerinde ise derslerle ilgili stajlar gerçekleştirilecek. Ayrıca eğitim süresi boyunca Saturn aylık brüt 1.000 euro bursla öğrencilere de destek olacak. Yedi dönem sürecek olan eğitim sonunda öğrenciler lisans derecesi ile mezun olacaklar.

Media Saturn Holding bünyesinde yürütülen proje, şu anda içlerinde Avustralya, İsviçre, İtalya, İspanya, Rusya, Çin ve Fransa'nın da olduğu 16 ülkede uygulanıyor. Programa seçilecek öğrencilerin Avrupa öğrencileri ile kaynaşma fırsatı bulacağı Ingolstadt Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, gelenekselle modernin buluşmasına mükemmel bir örnek oluşturuyor.

Kış döneminde (Eylül) başlayan program için başvuruların Mart ayına kadar yapılması gerekiyor.

Eğitim programıyla ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.saturn.biz.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Saturn açıklaması

Saturn Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdürü Yıldırım Karaali

Saturn Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdürü Yıldırım Karaali: "En büyük gücümüz, teknoloji tutkunu çalışanlarımız"

"Saturn, en teknolojik ürünleri, en düşük fiyatlarla tüketicisine sunmak hedefiyle yola çıkmış bir marka ve inanıyorum ki markamızın gücü beraber çalıştığımız insanların teknoloji tutkusundan kaynaklanıyor. Saturn olarak bu tutkuyla besleniyor, gelişiyor ve bu tutkuyu tüketicilerimiz başta olmak üzere dokunduğumuz her alanda paylaşıyoruz.

Saturn olarak Avrupa'nın 13 ülkesinde yürüttüğümüz bu kampanya ile teknolojiye ve perakende sektörüne ilgi duyan genç yetenekleri teknoloji tutkumuzla birleştirirken, aynı zamanda sosyal sorumlu vatandaş kimliğimizle de hareket ettik. Başvuran adaylara şimdiden iyi şanslar ve keyifli bir üniversite hayatı diliyorum." açıklamasında bulundu.

Başvuru şartları

Adayların 18-24 yaş aralığında olmaları gerekmektedir.

* Adayların liseden mezun ve üniversite sınavından minimum 160 puan almış veya üniversitede okuyor olması (denklik sorunu olmaması) gerekmektedir.

* Adayların başvuruları turkey@media-saturn.com ( Referans Numarası: MS-STDY 2010 ile) üzerinden alınacak olup uygun bulunan adaylarla İnsan Kaynakları departmanı tarafından mülakatlar gerçekleştirilecektir. Media-Saturn Holding/Almanya adayları yerel elemeden sonra internet üzerinden online değerlendirmeye tabi tutacak ve seçilen adaylarla İngilizce telefon mülakatı yapılacaktır.

* Adayların üniversiteye kaydolabilmeleri için uluslararası geçerliliği olan İngilizce testi TOEFL veya IELTS'ten yeterli puanı almaları gerekmektedir. Bu puan en az 80 olarak belirlenmiştir.

* Adaylar, tüm bu aşamalardan geçtikten sonra Media-Saturn Holding ile bir kontrat imzalayacaklardır. Bu kontratla, Media Saturn Holding bünyesinde "Uluslararası Perakende Yönetimi" eğitim programına katılan adaylara her ay 1,000 Euro ödenecektir.

* Öğrencilerin üniversiteden mezun olabilmeleri için Media-Saturn konulu bir tez hazırlamaları gereklidir. Tez, İngilizce ve en az 60 sayfa olmak zorundadır. Tez ve sınavlar dışında öğrenciler sözlü sınavlara da tabi tutulacaktır.

* Bu eğitim programını başarıyla tamamlayanlar Media-Saturn Holding bünyesinde tercih ettikleri ülkede ve departmanda ''Management Trainee'' olarak işe başlama imkanına sahip olacaklardır.

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum