Yüksek Performans Arayan Babalara Özel

Lenovo Legion Y520 ile babanıza bilgisayarda üstün performansı ve yüksek teknolojiyi armağan edin.

Lenovo'nun heyecan veren bilgisayarı Legion Y520 ile Babalar Günü'nde hem oyun tutkunu babalara hem de uzun saatler bilgisayarı başında çalışan babalara harika bir takım arkadaşı hediye edin.

Lenovo, Legion markası altında topladığı oyun bilgisayarlarından Y520 ile tüm oyuncu babaların hayatına renk katarken, bir oyun bilgisayarında aranan özelliklerin daha da fazlasını vadederek tüm babaları mutlu edecek.

Hızlı tempoya sahip oyunlar için 7. nesil Intel Core i7 işlemci, NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti & 1060 ekran kartı ile grafik ve hibrid depolama özellikleri sunan Legion Y520, babalara Dolby Audio Premium ile 2 x 2W Harman hoparlörler sayesinde yüksek ses kalitesi yaşatacak. Karanlık ortamda rahatça görülebilen alttan kırmızı aydınlatmalı klavye sayesinde babalar bilgisayarlarında geceleri de oyun oynayıp, çalışma keyfi yaşayabilecek.

Yalnızca 2,4 kg'dan başlayan ağırlıktaki Legion Y520, 25.8 mm'lik ince tasarımıyla da öne çıkıyor. Legion Y520 ayrıca Extreme Cooling özelliği sayesinde babanız bilgisayar başında oyun oynarken ya da çalışırken stratejik olarak tasarlanmış fan ve havalandırma kanallarıyla asla ısınma sorunu yaşatmayacak.

Sonraki Haber

Forum