YouTube'un "24 Saat Rekoru" Blackpink Tarafından Kırıldı

Güney Koreli müzik grubu Blackpink, bir süredir BTS'nin elinde bulunan 24 saatte izlenme rekorunu kırdı ve çıtayı biraz daha yükseltti.

Güney Koreli pop grubu BTS'nin "24 saatte en fazla izlenme" rekoru, yaklaşık bir sene sonrasında Blackpink tarafından kırıldı. 24 saatte 82,4 milyon izlemeye ulaşan "How You Like That" videosu, BTS'nin 74,6 milyon izlenmeye sahip "Boy With Luv" şarkısını geçti.iPhone 12'de Büyük Eksik: Kutusundan Şarj Cihazı Çıkmayabilir!Bu sene tanıtılması beklenen iPhone 12'nin kutusundan bir şarj cihazının çıkmayacağı iddiası, sağlam sayılan bir kaynaktan, yeniden ortaya çıktı!

BTS'den önceki rekoru "Kill This Love" ile yine Blackpink elinde tutuyordu ancak bu videonun gösterim sayısının bir bölümü, reklamlardan geliyordu. YouTube'un eylül ayında reklamları gösterim olarak saymasını durdurmasıyla grubun başarısı, artık gerçek izleyicileri daha çok yansıtıyor.Corona Virüsü, Microsoft'a Yeni Bir Rekor GetirdiMicrosoft'un popüler uygulaması, Coronavirüs (COVID-19) salgınının da etkisiyle, sadece bir hafta içerisinde 12 milyon yeni kullanıcıya ulaştı.

K-pop hayranları internette çok aktif olduklarından, küresel salgın sırasında müzik videolarının daha fazla izlenmesi çok da şaşırtıcı değil. Ancak "Boy With Luv"ın rekorunun kırılmasının bir seneden uzun sürmesi, videoların bir anda ilk sıraya oturmasının artık çok daha zor olduğunu gösteriyor.

Sonraki Haber

Forum