Yıllık hosting'de indirimli kampanya

Yıllık Hosting Paketlerinde yüzde 20 indirim, alan adı ve transfer BEDAVA! İşte yeni kampanya...

Türkiye'nin ilk internet servis sağlayıcısı olan DorukNet yıllık hosting paketlerinde yeni bir kampanya başlattı. DorukNet hosting paketlerinden Web Light, Web Advantage, Web Premium ya da Mail Max paketine bir yıllık abonelik yaptıran herkes yüzde 20 indirim kazanıyor.

Kampanya kapsamında yıllık hosting paketleriyle birlikte alınacak olan alan adı ya da başka yerde var olan alan adının transferi için ilk yıl ücret alınmıyor.

31 Mayıs'a kadar devam edecek kampanyaya katılan herkes yüzde 20 indirimli yıllık web hosting paketleri ile birlikte web sitelerini kolayca hazırlayabilecekleri webpratik uygulaması ve 100 TL değerinde Google Adwords kuponuna da ücretsiz sahip olacaklar.

İşte Doruknet'in sunduğu paketler

Aşağıdaki paketlerin tanımı Doruknet'ten alıntıdır:

Weblight Paketi
WebLight paketi, sitesini internette ilk defa yayınlatmak isteyen küçük işletmeler için ideal bir çözümdür. WebLight paketi ile internette web sitenizin ekonomik fiyata, kesintisiz ve güvenilir şekilde yer almasını sağlayabilirsiniz. WebLight, içerdiği 150 MB web alanı ve 5 adet e-posta hesabı ile çok yüksek kapasiteye ihtiyaç duyulmayan çalışmalarda, küçük ve orta ölçekli firmanız için güvenle tercih edeceğiniz en uygun seçenektir.

WebAdvantage Paketi
WebAdvantage paketi ile web ve e-posta servislerinizin, internet'te güvenilir ve ekonomik olarak yer almasını sağlayabilirsiniz. WebAdvantage, 300 MB web alanı ve 15 adet e-posta hesabı ile en çok tercih edilen barındırma servisidir.

WebPremium Paketi
WebPremium, yüksek kapasite ve performans gerektiren çalışmalara yönelik gelişmiş barındırma paketidir. Firmanızın, geniş web alanı, yüksek trafik ve daha fazla e-posta ihtiyacı varsa, bu paket ile DorukNet web barındırma hizmetlerinden maksimum şekilde faydalanabilirsiniz.

Mail Max Paketi
Mail Max yüksek sayıda e-posta ihtiyacı olan firmaların tercih ettiği bir paket olup, her biri 250mb kotaya sahip 50 adet e-posta hesabına sahip olurken, virüscheck, spamblok güvencesi ile kesintisiz e-posta hizmetinin rahatlığını yaşarsınız.

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum