Yenilenen Tesla Model Y'den yeni fotoğraflar sızdırıldı

Tesla, çok sevilen Model Y'nin tasarımını güncelliyor. Yeni tasarımla ilgili sızan fotoğraflar, araçtaki değişimi gözler önüne seriyor.

Tesla, Model Y'nin tasarımını revize ederek yeniliyor ve bu yeni Tesla Y'ye Juniper ismi verildi. Juniper hakkında sızan fotoğraflara bakacak olursa aracın arkasında ve iç bölümlerinde yeni ışıklar kullanılıyor.

Reddit'te bir kullanıcı, güncellenmiş bir Model Y'nin arka kısmının yakın çekimini içeren görüntülerini paylaştı. Fotoğraflarda “Tesla” kelimesinin altında kırmızı bir ışık yayan yeni bir bar yerleştirildiği dikkat çekiyor. Mevcut modelde daha geleneksel arka lambalar bulunurken ortada basit bir “T” logosu yer alıyor. Ama Juniper'de bunun değişeceği anlaşılıyor.

Araç içine yeni bir görünüş

Not a Tesla App tarafından yayınlanan bir başka fotoğrafta ise otomobilin iç mekanı görülüyor; tıpkı tamamen yeniden tasarlanan Model 3'te olduğu gibi havalandırma için delikli koltuklara sahip olduğu anlaşılıyor. Ayrıca, ön panel ve kapılar boyunca uzanan ve Çin Model Y'dekine benzer bir iç ortam ışık şeridi de var. Ancak, bu test Model Y aracındaki ışık şeridi paneli biraz eklenmiş gibi görünüyor ve Model 3'teki daha uzun ışık şeridinin aksine, sadece kapının ortasına kadar uzanıyor.

Model Y'nin yeni tasarımının netleşmesi için henüz erken ancak Tesla'nın tasarımı bitirir bitirmez Elon Musk'lı bir sahne şovu yapacağını tahmin etmek zor değil.

Sonraki Haber

Forum