Yenilenen e-ticaret platformu!

26 Yıldır bilişim sektöründe yeralan marka, yenilenen e-ticaret platformunu tanıttı...

26 yıldır Türk Bilişim sektörüne hizmet veren ve sektörün önde gelen markalarının dağıtıcılığını yapan Boğaziçi Bilgisayar yeni B2B sitesi bbayi.com'u iş ortaklarının kullanımına sundu. Yeni site ile beraber Boğaziçi Bilgisayar iş ortaklarına çok daha fazla marka ve ürünle, en verimli şekilde ulaşmayı hedeflediğini açıkladı.

Yeni B2B sitesi ile ilgili olarak Boğaziçi Bilgisayar Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tecdelioğlu şunları söyledi;

" B2B sitemizin hazırlanmasında iş ortaklarımızın satın alma sürecini hızlandırmayı, iş yoğunluğu içinde mümkün olan en efektif şekilde işlemlerini tamamlamasını amaçladık. Ürün çeşitliliği, ürünlerle ilgili ulaşılacak bilgilerin detayları, gelişmiş ödeme seçenekleri ile bbayi.com müşterilerimizin sıkça kullandığı sektörel referans ve ticaret noktalarından biri olacağı inancındayız.

bbayi.com'un arkasında büyük teknoloji yatırımı ile birlikte geniş bir ekip çalışması var. bbayi.com hazırlanırken arka planda yapılan teknoloji yatırımları kadar kullanım esnasında görsel bir tasarım da sunmaya çalıştık. Sitemizin hazırlık aşamasında ekip çalışmamıza katkıda bulunan iş ortaklarımızdan aldığımız geri dönüş ve öneriler doğrultusunda sitemizin kullanıcıya çok daha fazla yaklaşmasını sağladık. bbayi.com'a yaptığımız yatırımlar ihtiyaçlar doğrultusunda artarak devam edecektir.

Boğaziçi Bilgisayar olarak yıl sonuna kadar B2B sitemiz bbayi.com'daki kayıtlı müşteri sayısını 15%, ciromuzu da 25% olarak artırmayı hedeflemekteyiz. B2B sitemizin eski halinde 7% olan sipariş oranının yeni içerik ve yüzümüzle beraber 20%'lere ulaşacağına inanmaktayız."

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum