Yeni Star Wars filmi yolda!

Lucas sonunda dayanamadı ve Star Wars filminin nasıl olacağını açıkladı. İşte detaylar...

3D kervanı gittikçe büyüyor ve kimse bu durum karşısında kayıtsız kalamıyor. Öyle görünüyor ki George Lucas da bu kervana eklenenler arasında kendisine yer edinmek istiyor.

Evet, Star Wars filmleri yakın bir zamanda 3D olarak biz izleyicilerle buluşmak üzere stüdyoya alınmış durumda. Resmi Star Wars sitesinde yapılan bir açıklamaya göre ilk olarak "Star Wars Episode I: The Phantom Menace" filmi çekilecek. 2012 yılının belirsiz bir tarihinde gösterime girmesi beklenen filmin arkasından, kronolojik olarak çekimlere devam edilecek.

Lucasfilm "Special Edition"ları mı yoksa normal versiyonları mı 3D haline getireceği hakkında henüz bir bilgi vermedi ama piyasaya çıkmaya hazırlanan Blu-ray versiyonların Special Edition olacağını hesaplarsak, 3D filmeri de aynı şekilde görmek işten bile değil.

Industrial Light & Magic'ten John Knoll yaptığı bir yorumda; "Filmleri 3D'ye çevirmek tamamen zaman ve yapılacak doğru hareketlerle ilgili. Bir film normal halinden 3D'ye çevriliyorsa, izleyicinin tüm dikkatini üzerinde toplayabilmeli ve detaylar konusunda insanları şaşırtmalıdır. Aceleyle yapıldığı taktide sonuçlar hüsran olur" dedi ve 2012 yılına kadar beklememiz gerektiğinin bir kez daha altını çizdi.

Sonraki Haber

Forum