Yeni Çizimlerle OnePlus 7'ye Yakından Bakın

OnePlus 7'nin nasıl görüneceği, bir kılıf üreticisi sayesinde iyice belli oldu.

OnePlus 7'nin nasıl olacağını, bugüne kadar sızan çizim ve fotoğraflar sayesinde az çok biliyoruz. Yeni ortaya çıkan yüksek kailteli çizimler, telefona bir kere daha bakma şansını bize sunuyor.

Twitter kullanıcısı @Sudhanshu1414 tarafından paylaşılan çizimler, bir kılıf üreticisi tarafından hazırlanmış ve OnePlus 7'yi her açıdan gösteriyor. Çizime göre telefon, ekran çerçevesinden neredeyse tamamen kurtulmuş durumda. Çizimlerin gizlemediği ayrıntılar arasında üç lensli arka kamera, 3,5mm kulaklık girişinin yokluğu ve yine parmak izi sensörünün yokluğu var. Parmak sensörü, muhtemelen OnePlus 6T'de olduğu gibi ekranın altında bulunuyor. Ancak bu bilgilerin yeni olmadığını belirtmekte yarar var. Bu durum, telefon hakkında bildiklerimizin doğru olduğunun bir işareti olabilir. Ya da kılıf üreticisi, telefonun çizimini dedikodulara bakarak hazırlamış olabilir.

OnePlus 7, mayıs veya haziranda tanıtılacak. Bu yüzden çok geçmeden gerçeği öğrenme fırsatını bulacağız. Cihazın tasarımında belki büyük bir sürpriz olmayacak ancak henüz dedikodulardan ibaret olan teknik özelliklerde sürpriz yaşanabilir.

Sonraki Haber

Forum