Yeni bir iPhone 15 Pro maketi daha sızdırıldı, söylentiler bir kez daha doğrulandı

Çin'den sızan yeni bir iPhone 15 Pro maketi, şimdiye dek duyduğumuz pek çok söylentiyi doğruluyor.

Son zamanlarda çok sayıda iPhone 15 Pro söylentisi ortaya çıkıyor ve en son sızıntı, 2023 boyunca duyduğumuz birçok tasarım değişikliğini doğruluyor gibi görünüyor. Çin sosyal medya platformu Douyin'de yayınlanan ve bir iPhone 15 Pro maketi, iPhone 14 Pro’nun beklenen halefine yeni bir bakış sunuyor.

İlk olarak PhoneArena tarafından tespit edildiği üzere, Pro seviyesindeki iPhone 15 modeli bir USB-C bağlantı noktasına, hafif kavisli kenarlara ve birleşik bir basma tuşlu anahtar tarzı ses düğmesine sahip. Yani, daha önceki söylentilerin önerdiği üç tasarım öğesi de bu görüntülerde kendine yer bulmuş.

iPhone 15 Pro'nun katı hal (yani fiziksel olmayan) düğmelere sahip olacağından herkes neredeyse emindi ve bu yeni maket de mekanik olmayan ses, sessize alma ve güç düğmelerine sahip gibi görünüyor.

USB-C bağlantı noktasının varlığı da artık bir formalite gibi görünüyor. AB, Apple'a 2024'ten itibaren iPhone'lara USB-C şarj bağlantı noktaları eklemesi gerektiğini söyledi ve USB-C bağlantı noktasına sahip bir iPhone 15 Pro'yu gösteren önceki sızdırılmış fotoğraflara ek olarak bu sahte model de şirketin 2023'te geçiş yapacağını gösteriyor.

Bu maket büyük olasılıkla iPhone 15 Pro kasa üreticilerine yönelik olduğundan, doğrulamadığı veya doğrulayamadığı bazı söylentiler bulunuyor. Örneğin, iPhone 15 Pro'nun iPhone 14 Pro'dakinden çok daha ince ekran çerçevelerine sahip olması bekleniyor, ancak bu modelde fark edilebilir ekran işaretleri bulunmuyor.

Apple'ın iPhone 15 serisi için ABD dışındaki ülkelerde eSIM'e geçmeye hazırlanıyor olabileceğini belirtmekte fayda var. Apple’ın Avrupa'nın çoğunluğunda genellikle aynı iPhone modelleri satmasından dolayı, SIM kartsız iPhone 15'ler İngiltere, İrlanda, Almanya, İtalya, İspanya, Portekiz ve diğer birçok ülkeye gelebilir.

Apple'ın Eylül ayında iPhone 15 serisini resmen tanıtması bekleniyor, ancak önümüzdeki aylarda iPhone 15 ile ilgili çok daha fazla haber, söylenti ve sızıntıyla karşılaşacağımıza emin olabilirsiniz.

Sonraki Haber

Forum