Motorola'dan bir değil, iki yeni katlanabilir telefon geliyor: Görüntüler ortaya çıktı

Bu yıl bir Lite modeli de dahil olmak üzere 2 Motorola Razr katlanabilir modelinin piyasaya çıkması bekleniyor. Telefonların resmi olmayan görselleri de ortaya çıktı.

Motorola Razr 2023, şirketin katlanabilir telefon serisinin 4’üncü jenerasyonu olacak, ancak Motorola'nın ekstra bir sürpriz hazırlamakla da meşgul olduğu iddia ediliyor: Görünüşe göre aynı anda piyasaya sürülecek ek bir model daha tanıtılacak. Bu katlanabilir cihazlardan birinin resmi olmayan görselleri de sızmış durumda.

MySmartPrice ve @OnLeaks'in bildirdiğine göre,  bu yıl beklenen standart Motorola Razr 2023, Razr Lite olarak adlandırılacak. İkinci telefon ise daha premium, daha pahalı Razr Plus modeli olacak.

Razr Lite (sadece Razr olarak da adlandırılabilir) için görsel örnekleri aşağıda gördüğünüz gibi. Oldukça küçük bir kapak ekranının yanında çift lensli bir arka kamera ve ekranın yanlarında nispeten ince çerçeveler gösteriyor. Ana ekranda da tek bir selfie kamerası yer alıyor.

Görünüşe göre görseller, test aşamasındaki bir prototipin düşük kaliteli, gerçek hayattan alınmış görsel çalışmalarına dayanıyor. Bunlar resmi paylaşımlar değil, o nedenle telefonun son halinin bu olduğunu söylemesi zor.

Telefonun Plus modelinin de daha büyük bir kapak ekranı ve teknik özelliklerinde iyileştirmelerle tanıtılacağı düşünülüyor. Telefonların tanıtım tarihi olarak ise ağustos ayı işaret ediliyor. Bekleyip göreceğiz.

Sonraki Haber

Forum