Yapay zekadan 'Babalar Günü mesajı': İşte önerdiği Babalar Günü mesajları

Babalar Günü pek çok ülkede her yıl haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanıyor... Bu özel günde internette en çok arananlar arasında 'Babalar Günü mesajları' da yer olıyor. Bu kez yapay zekaya Babalar Günü mesajlarını sorduk... İşte yapay zekanın Babalar Günü için önerdiği bazı mesaj örnekleri...

Bugün Babalar Günü... Babalar Günü muhtemelen ilk olarak ABD'de doğdu. Bu özel günün nasıl başladığına ilişkin birkaç hikaye var. 

BABALAR GÜNÜ NASIL ORTAYA ÇIKTI?

En bilinen açıklama Babalar Günü'nün kökeninin Washington'da yaşayan Sonora Smart Dood'a dayanıyor olması. Smart'ın annesi doğum sırasında yaşamını yitirince onu ve kardeşlerini (6 çocuk) çiftçi ve bir İç Savaş gazisi olan babası büyüttü. O dönem 27 yaşında olan Sonora, 1909'da kilisede Anneler Günü hakkında bir konuşma duydu ve babalar içinde kutlama olması  gerektiğini düşündü. 

Sonora Dood

Babasının doğum günü olan 5 Haziran'ın Babalar Günü ilan edilmesi için çalışmalara başladı. Fikrini desteklemek için yerel kiliselere, esnafa ve hükümet yetkililerine gitti; başarılı oldu: Washington Eyaleti, 19 Haziran 1910'da ülkenin eyalet çapındaki ilk Babalar Günü'nü kutladı.  19 Haziran 1910'un ilk resmi olmayan Babalar Günü olduğuna inanılıyor. 1966'da ABD Başkanı Lyndon B. Johnson, Haziran ayının üçüncü Pazar gününün Babalar Günü olması gerektiğine karar verdi. Son olarak, 1972'de ABD Başkanı Richard M. Nixon, Babalar Günü'nü her yıl Haziran üçüncü Pazar günü kutlanmak üzere kalıcı bir ulusal bayram yaptı. Babalar Günü'nün bilinen kısa tarihçesi özetle böyle. 

Babalar Günü'nün gelmesiyle beraber arama motorunda 'kısa, anlamlı Babalar Günü mesajı' aramaları her yıl artıyor. Bu kez ne tarz mesajlar önereceğini görmek için yapay zekaya sorduk. İşte yapay zekanın önerdiği bazı Babalar Günü mesajları:

YAPAY ZEKADAN BABAYA BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

- Babalar günü, yalnızca babalarımızın değil, aynı zamanda sevgi, saygı ve fedakarlık dolu bir hayatın kutlamasıdır. Babam, senin sayende ne kadar güçlü ve cesur olduğumu biliyorum. Senin sevgin ve desteğin olmadan hayatta hiçbir şey yapamazdım. Babalar günün kutlu olsun, seni seviyorum.

-Babalar günün kutlu olsun, babam! Senin sayende hayatta ne kadar şanslı olduğumu biliyorum. Seni çok seviyorum.

-Sevgili babam, sen benim hayatımdaki en büyük destekçim ve öğretmenimsin. Senin sayende her gün biraz daha büyüyorum. Babalar günün kutlu olsun!

-Babam, sen benim için her zaman bir kahraman oldun. Senin gibi bir babaya sahip olmak gerçekten büyük bir şans. Babalar günün kutlu olsun!

-Babalar gününde sana teşekkür etmek istiyorum. Senin sayende hayatımda ne kadar özel olduğumu ve ne kadar şanslı olduğumu biliyorum. Sen benim babamsın ve seni seviyorum.

-Babam, senin sayende ne kadar güçlü bir insan olduğumu biliyorum. Senin sevgin ve desteğin olmadan hayatta hiçbir şey yapamazdım. Babalar günün kutlu olsun, seni çok seviyorum.

-Sevgili babam, sen benim için her zaman örnek bir baba oldun. Senin sayende nasıl dürüst, çalışkan ve sevgi dolu bir insan olunacağını öğrendim. Babalar günün kutlu olsun!

- Babam, sen benim hayatımdaki en önemli kişilerden birisin. Senin sayende hayatta ne kadar şanslı olduğumu biliyorum. Babalar günün kutlu olsun, seni çok seviyorum!

- Sevgili babam, sen benim hayatımda her zaman var oldun. Senin sayende ne kadar güçlü olduğumu biliyorum. Babalar günün kutlu olsun, hep yanımda olduğun için teşekkür ederim.

- Babam, sen benim için her zaman bir kahraman oldun. Senin sevgin ve desteğin olmadan hayatta hiçbir şey yapamazdım. Babalar günün kutlu olsun, seni seviyorum!

- Sevgili babam, sen benim için her zaman bir arkadaş ve öğretmen oldun. Senin sayende nasıl doğru kararlar alacağımı öğrendim. Babalar günün kutlu olsun, seni çok seviyorum!

- Babam, senin sayende hayatta ne kadar mutlu ve huzurlu olduğumu biliyorum. Senin sevgin ve desteğin benim için her şeyden önemli. Babalar günün kutlu olsun, seni seviyorum!

- Babalarımız, hayatımızın anlamını, yönünü ve güzelliğini belirleyen insanlardır. Babam, sen benim hayatımdaki en değerli hazinem, sevgin ise sonsuzluğun ta kendisidir. Babalar günün kutlu olsun.

- Sevgili babam, sen hayatımın en güzel hediyesisin. Senin sayende hayatta ne kadar şanslı olduğumu biliyorum. Senin sevgin, desteğin ve öğütleri benim için her zaman bir rehber oldu. Babalar günün kutlu olsun, seni seviyorum.

- Sevgili babam, sen benim hayatımdaki en büyük rol modelim, öğretmenim ve arkadaşımsın. Senin sayende hayatta ne kadar başarılı olacağımı öğrendim. Senin sevgin ve desteğin her zaman benim yanımda oldu. Babalar günün kutlu olsun, seni çok seviyorum.

- Babam, senin sayende hayatta ne kadar büyük bir aileye sahip olduğumu biliyorum. Senin sevgin ve desteğin her zaman benim yanımda oldu. Babalar günü kutlu olsun, seni her zaman seveceğim.

EŞE BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

- Sevgili eşim, bugün babalar günü ve sen benim hayatımdaki en harika babasın. Senin sayende çocuklarımız hayatta ne kadar şanslı olduklarını biliyorlar. Senin sevgin, sabrın ve fedakarlığın onların hayatında büyük bir rol oynuyor. Babalar günün kutlu olsun, seni seviyorum.

-Seninle birlikte olduğum her gün, çocuklarımızın ne kadar şanslı olduğunu bir kez daha anlıyorum. Senin sevgin, desteğin ve öğretmenliğin onların hayatında çok önemli bir rol oynuyor. Babalar gününde seni kutluyor ve sevgiyle kucaklıyorum.

Sonraki Haber

Forum