XPG, yeni kasa ve güç kaynağı ürünlerini tanıttı

XPG, iki yeni kasası XPG INVADER X MINI ve XPG VALOR AIR PLUS ile bütçe dostu ATX sistem kurulumu için yeni seçenekler sunduğunu açıkladı.

XPG, iki yeni kasası XPG INVADER X MINI ve XPG VALOR AIR PLUS ile bütçe dostu ATX sistem kurulumu için yeni seçenekler sunduğunu duyurdu. Marka ayrıca portföyüne Bronze verimlilik sertifikasına sahip bir PSU seçeneği olan XPG PROBE’u da ekleyerek, giriş seviyesi kullanıcılar için performans ve uygun fiyat dengesini bir arada sunmayı hedefliyor.

XPG INVADER X MINI Mid-Tower Kasa

XPG INVADER X MINI, INVADER X serisinin yeni üyesi olarak aileye katılıyor. INVADER X'in "okyanus manzaralı" temasını miras alan bu model, ATX anakart uyumluluğunu kompakt bir yapıda sunuyor. Kutu içerisinde optimum hava akışı için 5 adet ARGB fan (dört tanesi ters fan olarak tasarlanmış) bulunduran kasa, alt ters fanlarıyla, doğrudan ekran kartına hava akışı sağlarken, üst fanlarıyla da işlemciye hava akışı sağlayabiliyor. 

XPG VALOR AIR PLUS Mid-Tower Kasa 

XPG VALOR AIR PLUS, 340 mm uzunluğa kadar ekran kartlarını destekliyor ve ön tarafta 360 mm, üst tarafta ise 240 mm radyatör desteği sayesinde farklı soğutucu seçeneklerinin kullanımına olanak sağlıyor. Kasada ayrıca yüksek hava akışına sahip manyetik ön panel ve dört adet önceden monte edilmiş ARGB fan bulunuyor.

XPG PROBE Güç Kaynağı

 XPG, PROBE güç kaynağı serisini giriş seviyesi kategorisine genişleterek, teknoloji tutkunları için kaliteli ve uygun fiyatlı bir seçenek sunduğunu söylüyor. 700W ve 600W seçenekleri ile gelen PROBE, XPG'nin iddiasına göre %50 yükte %87'ye varan verimlilikle çalışabiliyor. ATX v2.52 standartlarına uygun yapıda tasarlanan cihaz tüketicilerin beğenisine sunulmuş durumda.

Sonraki Haber

Forum