Xiaomi Türkiye fabrikası açılıyor! Yılda 5 milyon üretim yapılacak

Çinli üretici Xiaomi, Türkiye'deki akıllı telefon üretim fabrikasını bugün resmen açıyor. 14 bin metrekarelik alana kurulan fabrikada toplam 2000 kişiye istihdam sağlanacak.

Xiaomi'nin Türkiye'deki fabrikası bugün açılıyor. Daha önce Samsung ve Oppo Türkiye'de fabrika açma konusunda ilk adımları atmıştı. Bu kez Xiaomi fabrika açıyor.Hayatları Kolaylaştıran Akıllı Bileklik: Xiaomi Mi Band 4 İncelemeAkıllı bileklikler hayatı kolaylaştırıyor ve sağlık uygulamaları ile beraber daha sağlıklı bir hayatın kapısını aralıyor.

İş İlanları Yayınlanmıştı

Xiaomi daha önce, bugün açılması beklenen fabrika için test mühendisi, yardımcı mühendis gibi pozisyonlar için iş ilanı yayınlamıştı. 

Resmi Açılış Gerçekleşecek

İstanbul Avcılar'da 14 bin metrekare alana kurulan fabrikada test amaçlı üretim de gerçekleşmişti. Resmi açılış ise bugün (29 Mart 2021) gerçekleştirilecek.

Yılda 5 Milyon Akıllı Telefon Üretilecek

Xiaomi Türkiye fabrikasında yılda toplam 5 milyon adet akıllı telefon üretilmesi bekleniyor. Tesiste toplamda 2000 kişiye istihdam sağlanacak.

Xiaomi Türkiye Fabrikası İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Xiaomi Türkiye Fabrikası iş ilanlarına Linkedin üzerinden ulaşabilirsiniz. 

 İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYIN 

Xiaomi Türkiye Ülke Müdürü Usher Liu, konuyla alakalı şu açıklamayı yapmıştı: Xiaomi ailesi olarak 2019 yılında Türkiye'de başlayan yolculuğumuzun bizi bu noktalara getirmesinden büyük gurur duyuyoruz. Bizi ilk günden bu yana kucaklayarak, Türkiye'nin bir numaralı akıllı telefon markası yapan ve en sevilen teknoloji markalarından biri olarak benimseyen Türk halkına teşekkür ederiz. 

Sonraki Haber

Forum