Windows Phone "Apollo" mu geliyor?

Bir sonraki dev Windows Phone güncellemesi hakkında detaylar ortaya çıktı! İşte bilgiler, fazlası

Mango güncellemesinin birkaç hafta önce yayınlanmasının ardından Nokia yardımcı başkanı Michael Halbherr'in bir sonraki önemli güncellemeyi onayladığı ortaya çıktı. Engadget'in haberine göre "Apollo" kod adında sahip güncelleme, 2012 ortalarında Windows Phone 7 cep sahiplerine sunulacak.

Windows Phone "Apollo" ile hangi yeniliklerin geleceği henüz açıklanmasa da Halbherr, Mango'ya kıyasyla yeni sürümün "çok daha farklı" olacağını söylüyor. Verilen bilgilere göre Microsoft'un bir sonraki güncellemeyle beraber NFC (yakın alan iletişimi) desteği de eklenmesi bekleniyor.

Bunun yanında Halbherr'in "framework konumlandırma" işlevine ve Nokia'nın Navteq haritalarının konum bazlı hizmetlere daha iyi entegrasyonuna önem verdiği öğrenildi.

Windows Phone'un Nokia cephesinde bunlar yaşanırken, Microsoft da mobil işletim sistemiyle ilgili kullanıcıları sevindirecek önemli bir açıklama yaptı. Haberimizin ikinci sayfasında.

Microsoft'tan güncelleme müjdesi!

Resmi Windows Phone 7 blog'una göre Microsoft, Mango güncellemesini dünya çapında onu alacak tüm telefonlara göndermeye başladı.

Mango güncellemesinin ardından, Microsoft'un birkaç ay boyunca büyük bir güncelleme yayınlaması beklenmiyor. Ancak bir takım küçük düzeltmelerin yayınlanması her zaman olası.

Bakalım Mango'nun yayınlanması, WP7'li Nokia'ların çıkışı ve yeni iPhone 4S'in ardından akıllı cep yarışı nasıl bir hal alacak. Bu konuda 2012'nin başlarında sanırız bir fikir edinebileceğiz.

Sonraki Haber

Forum