Windows 95'te, 25 Yıldır Gizli Kalmayı Başaran Bir Sürpriz Yumurta Bulundu

Windows 95 25 yıl önce yayınlandı ama görünüşe göre halen keşfedilmeyi bekleyen bazı sürprizleri var. 25 yıl sonunda ortaya çıkartılan bu yeni sürpriz yumurta da onlardan biri...

Windows 95'in yayınlanmasının üzerinden 25 yıl geçti. Bu 25 yılda pek çok yeni Windows sürümü yayınlandı, Windows 7 dahil pek çoğunun destek süresi çoktan sona erdi. Ama görünüşe göre Windows 95 içerisinde halen keşfedilmeyi bekleyen küçük sürprizler var."Vampir Cihazları" Kapatın; Elektrik Faturanız Daha Düşük GelsinEvimizdeki "vampir cihazların" ödediğimiz elektrik faturasının beşte birinin sorumlusu olduğunu biliyor muydunuz?

Bir Windows hacker'ı ve geliştirici olan Albacore, Twitter üzerinde yayınladığı bir tweet ile Windows 95'in piyasaya sürülmesinden 25 yıl sonra, Windows 95 Internet Mail uygulamasında daha önce hiç fark edilmemiş bir sürpriz yumurta bulduğunu açıkladı. Sürpriz yumurtanın ortaya çıkması için önce Windows 95'in Internat Mail yazılımını açmak gerekiyor. Hemen ardından Yardım ve Hakkında seçenekleri seçilmeli. Hakkında penceresi açıldığında comctl32.dll satırına tıklanıyor ve bu satır seçiliyor. Son olarak klavyeden MORTIMER yazıldığında, küçük bir pencere daha açılıyor ve bu pencerede, Internet Mail'in geliştiricilerinin listesi ortaya çıkıyor.

Albacore, tweet'inde sürpriz yumurtaları bulmak için hiçbir zaman geç olmadığını söylüyor.

Sonraki Haber

Forum