Windows 11'in "sıradaki Moments 3" güncellemesi için testler başladı

Windows 11'in bir sonraki özellik güncellemesi olması beklenen "Moment 3" güncellemesi, tahmin edilenden daha erken gelebilir.

Windows 11’in sıradaki büyük güncellemesi beklenilenden çok daha erken bir tarihte gelebilir. Microsoft’un, yeni bir sürümü daha şimdiden test etmeye başladığı bildirildi.

İddiaya göre şu anda şirket içerisinde dahili test devam ediyor ve bu testler, güncelleme beta testine taşınmadan önce gerçekleştiriliyor. Düzenli bir şekilde Windows sızıntıları sunan sızıntı kaynağı PhantomOfEarth'ün Twitter'da açıkça belirttiğine göre, beta testlerinin de yakında başlaması bekleniyor.

Gönderilen tweet, bunun bir özellik güncellemesi olacağına, ancak büyük yıllık güncellemelerden biri olmadığına işaret ediyor. Başka bir deyişle, açıkça “Moment 3”ten bahsediyor. Windows’un yıllık güncellemeleri, yılın ikinci yarısında sunuluyor.

Moment güncellemeleri, devasa yıllık güncellemenin dışında, yeni işlevlerin daha esnek bir şekilde dağıtılmasına imkan tanınabilmesi için yayınlanıyor. Bu güncellemeler, Windows 11’in yılın büyük çoğunluğunda yükseltme açısından gerçekten başarılı bir işletim sistemi olmasını da sağlıyor.

Henüz resmi bir açıklama yapılmadığı için bu iddiaya bir miktar şüphe ile yaklaşmakta fayda var. Ama testler şu anda başlamışsa, güncellemenin beklenenden önce geleceği rahatlıkla tahmin edilebilir.

Sonraki Haber

Forum