Windows 10 İçin İkinci Büyük Güncelleme Geliyor!

Windows 10'a gelmesi beklenen ikinci büyük güncelleme, yani Redstone 2, çok da uzağımızda olmayabilir!

Microsoft'un en yeni işletim sistemi Windows 10'un bir sonraki büyük güncellemesiyle ilgili dedikodular gelmeye devam ediyor. Yeni bir rapora göre Redstone 2 (RS2) olarak adlandırılan bu yeni güncelleme önümüzdeki Mart ayında kullanıma sunulacak.

Daha önce de aslında 2017 içerisinde iki büyük Windows 10 güncellemesi olacağına dair söylentiler ortaya çıkmıştı ve bu güncellemelerden ilki olan RS2'nin yine bahar döneminde geleceği belirtilmişti.

RS2'nin bahar döneminin hemen başlarında yani Mart ayında sunulacağına işaret eden bu yeni söylenti ise birçok Microsoft söylentisinin kaynağı olarak bilinen WalkingCat adlı Twitter kullanıcısı. Söz konusu kaynak RS2 güncellemesinin işletim sisteminin 1703 numaralı versiyonu olacağını ifade ediyor. Bu rakamın da aynı zamanda güncellemenin hedeflenen kullanıma sunum tarihi, 17 Mart olması bekleniyor.

Windows Central'da yer alan raporda ise WalkingCat'in bu tweet'inin yanında sitenin Microsoft bünyesindeki kaynaklarına dayandırılarak işletim sisteminin bu yeni güncellemesinin yine Mart ayında geleceği söyleniyor.

Sonraki Haber

Forum