WiMAX World USA 2007 Ödülü Motorola'nın

Motorola, WiMAX World USA 2007'de Endüstri Seçimi ödülü ile WiMAX konusundaki liderliğini pekiştirdi

Motorola, 80 sunum arasından seçilen 16 finalist içinde yer alan WiMAX CPEi 800/850 masaüstü serisi ile WiMAX World USA 2007 "kullanıcıların seçimi" ödülünün sahibi oldu.

"Bu ödül Motorola'nın kablosuz geniş bant teknolojileri konusundaki liderliğini pekiştirdi" açıklamasında bulunan Motorola Ev ve Ağlar Mobilite Çözümleri Başkan Yardımcısı Fred Wright sözlerine şöyle devam ediyor; "Bu ödülü kazandığımız için çok mutluyuz. Kazanılan bu ödül, WiMAX teknolojileri konusunda tüketicilerin ve üçüncü parti şirketlerin bizlere duyduğu güvenin ve yüksek itibarımızın bir göstergesidir."

Motorola, 12'sinin ticari kontratı bulunmak üzere bugüne kadar dünya çapında 40 WiMAX deneme uygulaması gerçekleştirdi. İkinci nesil WiMAX CPEi 800/850 masaüstü serisinden WiMAX 802.16e Wave 2 ready masaüstü kablosuz geniş bant modem portfoyü bant genişliği sorunlarını çözüyor. Gelişmiş ses, bilgi, Wi-Fi ve video uygulamaları sunuyor. "Tak ve Çalıştır" fonksiyonu sayesinde kompakt bir iletişim merkezi haline geliyor.

Konferansın ilk gün oturumunun sonunda verilen ödül ile Motorola, Xchange Magazine'in Kasım sayısında yer alacak. Motorola'nın kazandığı bu ödül ayrıca WiMAX World ve Xchange Magazine'in internet sitelerinden de duyurulacak.

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum