Wednesday 2. sezon olacak mı? Beklenen yanıt geldi

Büyük izlenme rakamlarına ulaşan ünlü dizi Wednesday'in 2. sezonu olacak mı sorusu bir süredir gündemdeydi. Netflix, gecikme ve söylentilerin ardından Wednesday'in 2. sezonunun geleceğini resmen duyurdu.

Netflix'in, Wednesday'in 2. sezonuna ilişkin bir açıklama yapmaması, dizinin başka bir platforma taşınacağı söylentilerini beraberinde getirmişti. Ve Netflix, hit dizisi Wednesday'in 2. sezonunun geleceğini resmen açıkladı.

Ünlü Addams ailesinin kızları Wednesday'e odaklanan ve başrolünde Jenna Ortega'nın rol aldığı Wednesday, Stranger Things'in 4. sezonundan sonra 2022'nin en popüler ikinci Netflix dizisi oldu.

Dizi, daha önce Stranger Things'a ait olan rekorları bile kırdı ve Kasım ayında 341,2 milyon izlenme saatini aşarak ilk haftasında Netflix'in en çok izlenen İngilizce dizisi oldu. Dizi bu rekoru daha sonra 411,29 milyon saate  yükseltti. Wednesday, yayınlandıktan yalnızca bir ay sonra 1 milyardan fazla izlenme saati toplayarak Netflix rekorları kırdı ve bu izlenme saatleri o zamandan beri yalnızca artıyor

Ancak çok merak edilmesine karşın Netflix dizinin ikinci sezonuyla ilgili bir türlü açıklama yapmadı.

Amazon ve MGM 8,5 milyar dolarlık bir birleşme gerçekleştirdiği için Wednesday'in ikinci sezonun Netflix yerine Amazon'un dijital yayın devi Prime Video'da yayımlanabileceği söylentileri gündeme oturdu.

Netflix, sonunda Wednesday'in 2. sezonunun geleceğini resmen açıkladı.

Sonraki Haber

Forum