Web sitesi isteyenlere süper fırsat!

Netsof, CHIP işbirliği ile 1 yıllık alan adı ve hosting bizden. Mart ayı içinde fırsatı kaçırmayın!

CHIP Online'dan Joomla ve WordPress ile kolay yoldan web sitesi hazırlama rehberi... Tıklayın...

CHIP ve Netsof işbirliği ile dev kampanya: Artık bir web sayfasına sahip olmamanız için hiç bir neden kalmadı. CHIP dergisinin Mart 2010 sayısının 3. sayfasındaki kod ile başvurun, siz de hemen internetteki yerinizi alın. Dergi şu an bayilerde. Tükenmeden alın!!!

CHIP dergisi Mart 2010 sayısının tanıtımı için TIKLAYIN...

Yasalarca, her şirketin web sayfasına sahip olması zorunluluğunu duymuşsunuzdur. Eğer bir şirket açmak istiyorsanız, ona bir web sayfası hazırlamak zorunda olduğunuz gibi, ayrıca dijital çağın bir gereği olarak, blogunuzu, özgeçmişinizi, iletişim bilgilerinizi, kişisel verilerinizi de internet üzerinde saklamak, kişisel sayfanızı dijital kartvizitiniz gibi kullanmak isteyebilirsiniz. Ancak ne var ki, bir web sayfası yayınlamanın bir maliyeti var ve çoğu insan bu maliyete katlanmak istemeyebiliyor.

İşte bu ihtiyaca cevap vermek isteyen CHIP, Netsof işbirliği ile tüm okurlarına bir yıllık hosting hizmeti ve .tk uzantılı domain ismini tamamen ücretsiz olarak armağan ediyor. Artık hazırladığınız web sayfalarınızı, özgeçmişinizi, kız arkadaşınız için hazırlayacağınız sürpriz web sayfasını, anneler gününde annenize adayacağınız web sitesini veya aklınıza gelebilecek diğer web projeleriniz için ihtiyacınız olan hostinge ve domain ismine, sadece CHIP okuru olduğunuz için sahipsiniz.

Nasıl kayıt olacaksınız?

Tek yapmanız gereken, dergimizin 3. sayfasındaki size özel kodu yanınıza alıp www. netsof.net adresine bağlanmak.

İlk olarak ana sayfadaki büyük CHIP bannerına, ardından da karşınıza gelen sayfada bedava hosting kampanyası altındaki "Satın al" tuşuna tıklayın. Hosting hizmetini kullanmak için bir alan adına sahip olmanız gerekiyor. ve Netsof, .tk uzantılı ismi de size ücretsiz sunuyor. Bunun için ilk seçenek olan "Ben Netsof Internet Hizmetleri yeni bir alan adı satın almak istiyorum" seçeneğini işaretleyin ve aşağıdaki alana istediğiniz domain isminizi girin. Bunu sonradan değiştirme şansınız yok. Dolayısıyla seçmeden önce kesin kararınızı verin. Domain isminin müsait olup olmadığı kontrol edilecektir. Müsait değilse değiştirebilirsiniz. Şimdi "Kayıt edilebilir! hemen satın al" seçeneğini işaretleyip devam etmek için tıklayın. Buradaki ücreti dikkate almayın 3. sayfadaki indirim kodunu girince bu değer sıfırlanacaktır.

Ek hizmetlerle destekleyin
İsterseniz Ürün konfigürasyonu sayfasında bu ücretsiz hizmeti çok uygun koşullarla ekstra disk, trafik alanı, email hesabı, Mysql desteği ve subdomain eklentisi ile güçlendirmeniz de mümkün. Bu eklentileri istemiyorsanız sadece "Sepeti güncelle" tuşuna tıklayarak devam edin.

Alt bölümdeki "İndirim kodu" bölümüne 3. sayfamızda bulacağınız kodu girip "Kodu onayla tuşuna tıklayın". Ödenecek tutarın sıfırlandığını göreceksiniz. Şimdi "Ödeme" tuşuna tıklayın. Aşağıda açılan iletişim bilgilerini doldurun. "Kullanım Sözleşmesini okudum ve anladım" seçeneğini işaretledikten sonra "Siparişi tamamla" tuşuna tıklayın. İhtiyacınız olan tüm bilgiler mail adresinize gönderilecektir.

Bilgi için: www.netsof.net

Nelere sahip olacaksınız?

1 YILLIK HOSTING HİZMETİ
• 500 MB Alan
• 2 GB Trafik
• 1 Email Hakkı
• 1 Subdomain
• 1 Mysql veya MsSql Desteği
• Linux İşletim Sistemi
• cPanel
• Türkiye Lokasyon

1 YILLIK .TK UZANTILI DOMAIN TESCİLİ

• Softaculous sayesinde 131 adet ücretsiz script'ten istediğinizi tek tıklama ile kurulum imkanı

Ayrıca isterseniz aldığınız ücretsiz paketinizi çok cüzzi rakamlarla anında yükseltebilme imkanı
• SQL ekleme
• Mail hesabı ekleme
• HDD alanını arttırma gibi ihtiyacınıza göre şekillendirebilirsiniz

Ücretsiz web tasarım rehberiniz de bizden!

Hosting ve domain adını bedavaya getirdim, ama web tasarımı konusunda bilgim yok diyorsanız CHIP Online hemen yardımınıza koşuyor. Sizler için hazırladığımız dev Joomla ve Wordpress rehberi yardımıyla anında kendi sayfanızı oluşturabileceksiniz. Bu sayfayı sık kullanılanlarınıza ekleyerek ve aşağıdaki linkleri kullanarak dev web tasarımı rehberimize ulaşabilirsiniz!

JOOMLA!


WORDPRESS

Sonraki Haber

Forum