Web hosting'de kampanya zamanı!

Helyum Bilişim ve Webadam.Com'dan yeni bir web hosting kampanyası geliyor!

İnternet güvenliği konusunda uzman firma Helyum Bilişim Hizmetleri, işletmeler için çok önemli çözümler sunmaya devam ediyor.

Kaspersky Türkiye Distribütörlüğü ile sektörde tanınan Helyum Bilişim'in Pazarlama Müdürü Neslihan Aksun, Webadam.Com ile başlatacakları kampanyanın müjdesini verdi. Helyum'un Webadam ile yaptığı kampanya gereği, Kaspersky Kurumsal ürünü alan her kullanıcı, www.webadam.com/helyum adresini kullanarak sadece 29TL karşılığında 250 MB Alan, 10.000 MB Trafik, 5 adet e-posta, 2 adet veritabanı ve ücretsiz alan adı içeren pakete sahip olabilecekler. Kampanyanın, Helyum'un doğum gününde, 1 Ekim 2010 tarihinde başlaması ve yılsonuna kadar sürmesi planlanıyor.

-- Kampanya neleri kapsamakta?
Kampanyamız İnternet'te firmaların ve bireylerin kendilerini tanıtabilmeleri ve satışlarını arttırabilmeleri için; web sitesi barındırma hizmeti, Ücretsiz Alan Adı ve alacakları Alan Adına ait + 5 adet e-posta adreslerinden oluşmaktadır.
-- Webadam diyor ki; "Farklıyız!"
* Tüm isteklerinizi yerine getirmek için size zaman taahütü veriyoruz.
* Tüm istekleriniz otomasyon sistemimiz tarafından ele alınıyor ve insan müdahalesi olmadan gerçekleştiriliyor, eşittir çok hızlıyız.
* Altyapımızı oluşturan tüm teknolojilerde en güncel versiyonu kullanıyoruz.
* Barındırma hizmetlerimizde 7 gün içerisinde koşulsuz para iadesi yapıyoruz.
* Süreçlerimiz ile mutlak müşteri memnuniyeti sağlıyoruz.

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum