Warner Music Group, Metaverse Sektörüne Katılıyor

Warner Music Group, metaverse’e adım atma planları dahilinde web3 ile ilgili projeler geliştirmek için en az iki kişiyi işe almayı planlıyor.

Kısa bir süre önce dünyanın en büyük NFT pazar yeri OpenSea ile ortaklık kurduğunu açıklayan Warner Music Group, Blockchain alanında genişlemeye devam ediyor. Şirket şimdi de metaverse alanına gireceğini açıkladı.

ABD merkezli dev müzik şirketi Warner Music Group, metaverse’e adım atma planları dahilinde web3 ile ilgili projeler geliştirmek ve projelerin yönetimi için en az iki kişiyi işe almayı planlıyor.

Warner Music Group’un LinkedIn üzerinden paylaştığı ilk iş ilanı, metaverse markaları ve platformları için pazarlama planları oluşturmanın yanında metaverse, web3 temelli oyun, AR ve VR alanında yeni fırsatları takip gibi ilgi alanları gerektiriyor. Bununla birlikte Warner Music Group, geliştirilecek olan web oyunu için sektörler bilgi birikimi çok olan Blockchain alanında bilgili bir adayı işe almayı da hedefliyor.

Şirketin ikinci iş ilanı ise web3, metaverse ve oyun alanları ile iş ortaklığı stratejisine, bu alandaki markalar, firmalar, platformlar ve bireylerle iletişim kurmaya odaklanıyor.

Warner Music Group kısa bir süre önce bünyesinde bulunan sanatçıların NFT koleksiyonları için OpenSea ile ortaklık kurmuştu. Son olarak Warner Music Group Atlantic, Warner Records ve East West gibi pek çok müzik şirketine sahip olan 1 milyonun üzerinde teklif hakkına sahip.

Bu haber Chip Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır. 
Sonraki Haber

Forum