Vodafone'dan yurtdışında konuşma avantajı!

Vodafone'un yeni yurtdışı konuşma paketleri ile yurdışından konuşmak, daha uygun hale geliyor!

Vodafone, globalden aldığı gücünü müşterilerine fayda sağlayacak fırsatlarla birleştirmeye devam ediyor. Vodafone'un abonelerine ayda 3,99 TL'ye sunduğu ve tarifedeki yüzlerce dakikanın yarısını yurtdışında da kullanma imkanı tanıyan Kırmızı Pasaport seçenekleri yoğun ilgi görmüştü.

Şimdi ise Vodafone,kayıtsız şartsız müşteri memnuniyetine odaklı stratejisi paralelinde tasarlanan yeni Yurtdışı Konuşma Paketleri'ni yepyeni ayrıcalıklar ile sunuyor. Yurtdışı Konuşma Paketleri faturalı-faturasız ayrımı yapmaksızın tüm Vodafone abonelerinin dünyanın her yerinde cep telefonuyla rahatça konuşma imkanı veriyor. Vodafone abonelerinin mevcut tarifeleri üzerine ek olarak satın alabilecekleri Yurtdışı Konuşma Paketleri;

• günlük 30 dk "Vodafone ülkeleri",
• ayda 30, 60 ve 120 dakika "Avrupa, Rusya, Amerika",
• ayda 60 ve 120 dakika "Diğer Tüm Dünya Ülkeleri"

seçenekleriyle yurtdışında cep telefonuna harcanan tutarı düşürerek, uygun fiyata özgür iletişim avantajı sağlıyor.

Uygun fiyatlı yurtdışı iletişim olanaklarını bir araya getiren Yurtdışı Konuşma Paket'lerine Türkiye'den abone olmak için 7048'e, yurtdışından abone olmak için ise +905427048000'e seçilen paket kodunu yazıp SMS göndermek yeterli. Bunun yanında en yakın Vodafone Cep Merkezi'ne uğrayarak, internet üzerinden My Vodafone platformunu kullanarak ya da Müşteri Hizmetleri 542'yi arayarak da paket aboneliği başlatılabiliyor.

Gökhan Öğüt'ün açıklamaları, detaylar ve fiyatlar

Yurtdışı Kullanım Paketleri Vodafone abonelerine özel kullanım kolaylığı sağlayan pek çok "ilk" bir arada

Yurtdışı Kullanım Paketi ile hattını yurtdışı kullanıma açmayı unutmuş olan Vodafone aboneleri, yurtdışındayken de hatlarını kendileri yurtdışı kullanıma kolaylıkla açabiliyor; ayrıca Türkiye'deki Çağrı Merkezi'ni aradıklarında sıra beklemeden, müsait olan ilk müşteri temsilcisine kolayca aktarılıyor.

Bu avantajlaraek olarak, yurtdışına çıkan Vodafone aboneleri tek bir SMS ile Türkiye'deki Vodafone Müşteri Hizmetleri tarafından aranıp ücretsiz bir görüşme yaparak işlemlerini yurtdışında da rahatça gerçekleştirebilecekler. Bu hizmetten İspanya, Yunanistan, İngiltere, Fransa, İtalya, Malta, Portekiz, Çek Cumhuriyeti, Romanya ve Hollanda'da bulunan Vodafone aboneleri "KIRMIZI" yazıp 00905427048000'ye SMS attıklarında faydalanabilecek.

Vodafone Bireysel Müşterilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Vodafone Türkiye olarak 2009'dan bu yana uyguladığımız müşteri odaklı stratejimiz kapsamında, yürüttüğümüz tüm faaliyetlerin merkezine müşteri memnuniyetini yerleştiriyoruz. Globalden aldığımız tecrübe ve gücü, Türkiye'deki müşterilerimizin hayatına katma değer sağlayacak hizmetler geliştirmek üzere değerlendiriyoruz. Bu çerçevede, Yurtdışı Kullanım Paketleri ile faturalı-faturasız ayrımı yapmaksızın tüm Vodafone abonelerine dünyanın her yerindecep telefonuyla özgürce konuşma imkanı veriyor olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum