Vivo'nun yeni X200 serisinin "Mini" üyesi, resmi olarak doğrulandı

Vivo'nun artık günleri sayan yeni X200 serisi, sadece Vivo X200 ve Vivo X200 Pro'dan oluşmayacak. Serinin "Mini" üyesinin varlığı da, en sonunda resmi olarak doğrulandı...

Vivo’nun X200 serisinin Çin’de 14 Ekim tarihinde tanıtılması bekleniyor. X200 serisi, bir önceki X100 serisinin yerini alacak ve Vivo X200 ve Vivo X200 Pro olmak üzere iki ana modeli içermesi bekleniyordu. Ancak kısa bir süre önce ortaya çıkan spekülasyonlar, telefonların bir mini sürümünün de sunulacağını öneriyordu ve şirketin başkan yardımcısı Jia Jingdong, artık Vivo X200 Pro Mini’nin bu serinin bir parçası olduğunu doğruladı.

Jia Jingdong, Weibo üzerinde yaptığı bir paylaşımda X200 serisi için marka elçisi olarak Olimpiyat şampiyonu Zheng Qinwen’i tanıttı ve bu paylaşımda yer alan bir reklam görseli, Vivo X200 Pro Mini’ye bağlantı sunarak bu sürümün varlığını resmi olarak doğrulamış oldu. Telefon hakkında herhangi bir donanım veya özellik detayı belirtilmemiş olsa da, adında “Mini” kelimesinin kullanılması, serideki diğer sürümlerden daha kompakt ve küçük olacağı tahmin edilebilir. Bu yeni sürüm, Vivo’nun bu yıl ürün tekliflerini çeşitlendirme çalışmalarının bir parçası gibi gözüküyor.

Şu anda ortaya çıkmış olan bilgilere göre, Vivo X200 Pro Mini, Vivo X200 Pro’nun daha küçük bir sürümü olacak ve spekülasyonlara göre 1,5K çözünürlüğe sahip 6,3 inçlik OLED ekrana sahip olabilir. Ayrıca daha yüksek bir yenileme hızına ve ön kamera için delikli bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Standart X200 Pro’nun ise 6,7 veya 6,8 inç gibi daha büyük bir ekrana sahip olması bekleniyor.

Standart X200 modeli MediaTek Dimensity 9300 işlemciyi kullanırken, Mini sürümünde ise Ekim ayında tanıtılacak olan Dimensity 9400 işlemcinin kullanılması mümkün olabilir.

Vivo X200 serisi hakkında şu anda çok az bilgi bulunuyor ancak X200 Pro Mini’nin performans veya kaliteden ödün vermeden daha kompakt bir telefon isteyen kullanıcıları hedeflediği görülüyor.

Sonraki Haber

Forum