ViewSonic'ten yeni modeller!

ViewSonic'in yeni projektör modelleri keskin görüntü ve canlı renk veren 3LCD teknolojisi içeriyor.

ViewSonic yeni LCD projektör modelleri PJ758, PJ759 ve PJ760'ı duyurdu. 1024x768 XGA native çözünürlükteki bu projektörler, keskin görüntü ve canlı renklere olanak veren en yeni 3LCD teknolojisini içermenin yanı sıra fiyat ve performans avantajını bir arada sunuyor.

LCD ve CRT bilgisayar monitörlerinin yanı sıra LCD televizyon ve projeksiyon cihazlarıyla da tanınan ViewSonic, fiyat ve performans avantajını bir arada sunan üç yeni LCD projektör modeli PJ758, PJ759 ve PJ760 (1024 x 768) ile portföyünü daha da zenginleştirdi. Eğitim kurumları da dahil olmak üzere hemen hemen her tür işletmedeki kullanıcılar için tasarlanan bu projektörler, keskin görüntü ve canlı renklere olanak veren en yeni 3LCD teknolojisini içeriyor. Etkileyici görüntü kalitesinin yanı sıra her üç model de kullanıcılara en son teknoloji kurulum ve çalıştırma, kişiselleştirme, bakım, renk ayarı ve güvenlik özellikleri sunuyor. Bu LCD projektörler, ürün garantisinin üç yıl (servis merkezinde), lamba garantisinin ise bir yıl olmasıyla da dikkat çekiyor.

Kurulum ve Çalıştırma
Kullanıcı dostu olan bu projektörler, yüksek seviyede renk geliştirme ve video filtre teknolojileri ile mükemmel resim ve video kalitesi sunuyor. Dahili "short-throw lens", otomatik dijital keystone düzeltmesi ve zoom işlevi sayesinde bir metreden daha az mesafelerde bile görüntüyü ileriye taşıyor. UHB lambası, Ekonomik (Eco) modda yaklaşık 3000 saat kullanılabiliyor. Ses seviyesi ise sadece 29db. Yeni ısı dağılım teknolojisi sayesinde kullanıcının, projektörün soğumasını beklemeden projektörün fişini güç kaynağından çekmesi yeterli oluyor.

Lamba ve filtrelerin projektörün altından değil, üst ve alt kısmından kolaylıkla değiştirilebilmesi, bakım sırasında hem zaman hem de maliyet tasarrufu sağlıyor.

Bağlanabilirlik
Mouse işlevi bulunan uzaktan kumandanın yanı sıra çok çeşitli giriş ve çıkışlar, hem dinamik sunumlar yapılmasına olanak veriyor hem de yüksek düzeyde esneklik sağlıyor. İki adet analog PC-VGA girişi bulunduğundan, aynı anda iki bilgisayar bağlanabiliyor. Kompozit, s-video ve komponent sinyalleri için ayrı girişlerin yanı sıra, kullanıcıya yansıtılan görüntüyü aynı anda başka bir bir ekranda görme olanağı veren ekstra VGA-out bağlantısı bulunuyor.

Güvenlik ve Kişiselleştirme
Bu modeller, koruma amaçlı çeşitli güvenlik özellikleri içeriyor. PJxx serisi, PIN kodu koruması ve güvenlik çubuğu gibi temel işlevlerin yanında "geçiş detektörü" gibi yenilikçi bir güvenlik özelliği ile birlikte sunuluyor. Geçiş detektörü, projektör kurulduğunda bulunduğu yeri hafızasına kaydederek, herhangi biri projektörün yerini değiştirmek istediğinde projektörü otomatik olarak kilitliyor.

Teknik özellikler

Bu modellerde kullanıcılara daha da fazla kolaylık sunmak üzere tasarlanan kişiye özel dört adet projeksiyon ayarının yanı sıra, kişiselleştirilebilir başlatma ekranları ve uzaktan kumanda tuşları bulunuyor. Ürünlerin belli başlı teknik özellikleri yukarıdaki gibi.

Sonraki Haber

Forum