Uzun zamandır beklenen Fallout: London nihayet çıktı

Fallout hayranları tarafından geliştirilen ve Fallout öyküsünü ABD'den Avrupa'ya taşıyan Londra modu piyasaya çıktı. Peki uzun zamandır beklenen bu mod oyunculara ne sunacak?

Fallout 4 için oyun severler tarafından geliştirilen "London" modu Steam ve GOG üzerinde yayınlandı.

Ücretsiz olan bu mod, temel oyunun hem Steam hem de GOG sürümleriyle çalışacak. Yine de Fallout'un lansman sürümü gibi bazı uyarılar var. Yani Fallout 4'e gelen son güncelleme ile çalışmıyor. Bu yüzden, Fallout 4'ü önceki sürümüne geri döndürmeniz gerekiyor.

Geliştirici Team Folon, şimdi bunu düzeltmek için çalışıyor. GOG üzerinde, oyunun London Modu ile çalışacak versiyonu ayrı olarak indirilebiliyor. Hatta modu bu şekilde çalıştırmak için tek tıklamalı bir yükleyici de geliyor. 

Fallout 4'ün mevcut sürümü London mod'u ile uyumlu olmadığı için Steam'de işler biraz farklı. Fallout oynamak için: London'ı Steam üzerinden oynamak için orijinal oyunun sürümünü manuel olarak düşürmeniz gerekecek. Bu biraz uğraş gerektirecek, ancak Team Folon'un web sitesinde adım adım bir kılavuz bulabilirsiniz.

Dünya Amerika'dan ibaret değil!

Fallout: London yeni bir hikaye ve çevre sunuyor. Oyun, tamamen seslendirilmiş karakterler, yeni silahlar ve gruplar içeriyor. Ayrıca oyuna yeni özellikler de eklenmiş durumda. Bu yeni mod, alıştığımız nükleer felaket sonrasını, İngiliz tarzıyla deneyimlememizi sağlıyor.

Talon'un bir şansı ise, yıllardır uzayan geliştirme sürecinde, Fallout için bir de dizi yayınlanmış olması. Bu da Fallout oyunlarına ilgiyi artırdı. Bethesda ve Microsoft bunu yeni bir oyunla değerlendirmeye hazır değildi. Oluşan boşluğu hayranların geliştirdiği Londra modu dolduracak gibi görünüyor. 

Sonraki Haber

Forum