Sosyal medyada yayıldı: Dinlemeyip elini suya soktuğuna pişman oldu

Florida'nın Everglades Ulusal Parkı'ndan çarpıcı görüntü...

Florida'nın Everglades Ulusal Parkı'nda adı açıklanmayan bir adam ellerini yıkamak için suya daldırmanın sorun olmayacağını düşündü. Videoya göre kamera dışında duran bir kişi onu "Ben olsam ellerini oraya sokmazdım" diye uyardı. Ancak o bir iki saniye elini suya sokmanın sorun olmayacağını düşündü.

Instagram'dan paylaşılan videoya göre bu oldukça yanlış bir karar.... Dibi görünmeyen sudan bir anda bir köpekbalığı çıkıyor ve adamın sağ eline bir hamlede bulunup onu suya çekiyor.

Instagram'da paylaşılan görüntülerde adamın tekneden suya düştüğü görülüyor. Teknedekiler onu hızla tekneye geri alıyor. Local 10 News'e göre olay Cuma günü Everglades Ulusal Parkı'nda meydana geldi. Saldırıya uğrayan kişi hastaneye kaldırıldı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Florida (@florida)'in paylaştığı bir gönderi

BOĞA KÖPEKBALIĞI

Everglades ve Dry Tortugas Ulusal Parkları iletişim ve halkla ilişkiler şefi Allyson Gantt, ABC News'e yaptığı açıklamada videodaki adama saldıran köpekbalığının muhtemelen bir boğa köpekbalığı olduğunu söyledi.

Florida Balık ve Yaban Hayatı Koruma Komisyonu'na göre, boğa köpekbalıkları "hem Körfez hem de Atlantik Okyanusu sularında" bulunabilen bir yırtıcı. Komisyon, boğa köpekbalıklarının "tatlı suda yaşayabilen, bazen kıyı nehri sistemleri yoluyla yüzlerce mil içeriye girmeyi göze alan birkaç köpekbalığı türünden biri" olduğunu söylüyor. Komisyonun web sitesinde boğa köpekbalıklarının tehlikeli olduğu bilgisi var. Park yetkililerine göre Florida Everglades'te bu tarz saldırıların olması oldukça nadir görülen bir durum.

Sonraki Haber

Forum