Twitter'da seni takip etmeyenleri bul: 3 farklı yöntem

Twitter'da seni takip etmeyenleri bulmak için 3 farklı yol izleyebilirsin. İster üçüncü taraf bir hizmet kullanarak, ister kullanmadan takibi bırakanları tespit etmek mümkün.

Twitter'da seni takip etmeyenleri bulmak için yapılması gerekenleri anlatıyoruz. Twitter'da takibi bırakanları bulmak için uygulama içinde ve dışında birkaç yol var.

Ünlü İsim, Bitcoin Madenciliğinde Yeni Bir Dönem Başlatıyor!Twitter'ın kurucusu ve sahibi olan Jack Dorsey, kendi şirketi Square'in bir Bitcoin madencilik sistemi inşa etmeyi planladığını açıkladı...
  • Twitter'da sizi takip etmeyenleri ya da takibi bırakanları görmek için, kendi başınıza manuel olarak bakmanız veya bir web hizmetini seçmeniz gerekir. 
  • Bu kullanıcıların sizi takip edip etmediğini görmek için "Takipçiler" listenizi gözden geçirebilir veya Twitter profillerine bakabilirsiniz.
  • Hizmeti kullanmaya başladığınızdan beri sizi takip etmeyi bırakanları görmek için üçüncü taraf bir uygulama da kullanabilirsiniz. 

Twitter, çoğu sosyal medya sitesi gibi, takipçi arttırma hedefini içinde barındıran bir platform. Takipçilerinizin sizi takip etmeyi bırakıp bırakmadığını görmek için her takipçiyi araştırmaya vakti olmasa da, belirli bir kullanıcının sizi hala takip edip etmediğini veya Twitter hesabınızla yollarını ayırıp ayırmadığını bilmek istediğiniz zamanlar olabilir. Twitter, belirli bir kişinin sizi takip etmeyi bırakıp bırakmadığını öğrenmek için tek tıklamayla basit bir yol sunmaz, ancak öğrenmenin birkaç yolu vardır. 

Takip Edilen Listenizi Kontrol Edin

Kaç kullanıcıyı takip ettiğinize bağlı olarak, bu seçenek pratik olmayabilir. Ancak sadece birkaç yüz kişiyi takip ediyorsanız ve takip ettiğiniz kişilerin sizi takip edip etmediğini görmek istiyorsanız, bu listeye nispeten hızlı bir şekilde göz atabilirsiniz.  

Web sitesinde veya bir mobil uygulamada Twitter profilinizi açın ve Takip edilen butonuna tıklayın. Listede gezinin, hangi kullanıcıların adlarının yanında Seni takip ediyor etiketi olduğunu görün. Birisi yakın zamanda sizi takip etmeyi bıraktıysa, bu etiketi görmezsiniz. 

Kullanıcının Profil Sayfasını Ziyaret Edin

Belirli bir kullanıcı hesabının sizi hala takip edip etmediğini bilmek istiyorsanız, başka bir çözüm doğrudan o profil sayfasına gidip kullanıcı adının yanında Seni takip ediyor etiketi aramaktır. Bu etiket yoksa kullanıcının sizi takip etmeyi bıraktığını anlayabilirsiniz. 

Üçüncü Taraf Bir Hizmet Kullanmak

Sizi takip etmeyi bırakanları takip etmenin yollarından biri de, üçüncü taraf bir uygulama veya web sitesi kullanmaktır. Twitter, takip edilmeyenlerden haberdar olmanız için basit bir yol sağlamaz, ancak ek uygulamalar kullanılabilir. Yine de güvenmediğiniz uygulamalara erişim vermeniz tavsiye edilmez.

NOT: Bu yöntem en çok şifre çalınan yöntemler arasında.

Sonraki Haber

Forum