Twitter, geçen sene satın aldığı haber bülteni hizmetin, kapatıyor

Twitter'ın Elon Musk tarafından devralınmasından önce, önce satın aldığı haber bülteni hizmeti, ani bir kararla kapatılıyor.

Twitter, sahibi olduğu haber bülteni platformu Revue'yi gelecek yılın başlarında kapatacağını duyurdu. Revue, yaptığı açıklamada, “18 Ocak 2023'ten itibaren Revue hesabınıza erişmek artık mümkün olmayacak” dedi ve ekledi: “Bu tarihte Revue kapanacak ve tüm veriler silinecek.

Twitter, Revue'yi 2021'in başında satın almıştı. O sırada şirket, bu satın alımın platformunun doğal bir genişlemesi olduğunu söylemişti. Ve ücretli haber bültenleri, geçtiğimiz yıl bir süreliğine tüm ilgiyi üzerine çektiği için bu anlamlı bir satın alımdı. Satın alma işleminin ardından Twitter, iki platformu birbirine daha yakın bir şekilde entegre etmek için harekete geçti. İlk başta şirket, Twitter profillerine Revue kayıt düğmeleri ekledi. Bir ay sonra, kullanıcıların Revue haber bültenlerine doğrudan tweet'lerden kaydolmalarını sağlayan bir özelliği kullanıma sunuldu.

Ancak bunların hepsi Elon Musk'ın Twitter'ı devralmasından önceydi ve haber bülteni akımı sona erdi. Milyarder, Twitter için hedeflerinden birinin uygulamayı basitleştirmek olduğunu söylemişti. Bu yüzden Revue'nun da durdurulması pek şaşırtıcı sayılmaz.

Ücretli bir haber bülteni yayınlamak için Revue kullanıyorsanız, 20 Aralık'ta Twitter tüm ücretli abonelikleri faturalandırma döngülerinin sonunda iptal edecek.

Sonraki Haber

Forum