Huawei'nin Wi-Fi 7'li yeni router'ı Huawei WiFi 7 BE3 satışa çıkıyor

Huawei, telekominikasyon konusundaki yeteneklerini Wi-Fi 7'li yeni router'ı ile bir kez daha sergilemeye hazırlanıyor: Huawei WiFi 7 BE3 satışa çıkıyor.

Kablosuz internet performansı önümüzdeki dönemde daha yüksek hızlara kavuşacak. Bunun arkasında elbette Wi-Fi 7 standardının artık daha ulaşılabilir olması yer alırken, Huawei de bu hareketi destekleyecek yeni bir duyuruda bulundu. Huawei,  WiFi 7 router'ı Huawei WiFi BE3'ü çok yakında satışa sunacağını açıkladı. Peki, Huawei WiFi BE3 özellikleri neler ve tüketicilere neler sunacak?

Huawei WiFi BE3 Özellikleri Neler?

Huawei WiFi BE3, Wi-Fi 7 teknolojisi ve 3,6 Gbps’e varan hız performansını temel alıyor ve bu özellikleriyle ev ve iş yerlerinde hızlı, kesintisiz ve güvenli bir internet deneyimi isteyenleri hedefliyor.  Yüksek performanslı anten yapısına sahip oldupu iddia edilen, oyun için optimize edilmiş bağlantılar ve gelişmiş güvenlik özellikleri içerdiği söylenen Huawei WiFi BE3, görünüşe göre Huawei'nin telekomünikasyon konusundaki yeteneklerini yansıttığı bir cihaz.

Çift bant çalışma sistemine sahip olan Huawei WiFi BE3 router olarak görev alıyor ve 4K QAM modülasyonu ile veri yoğunluğunu artırırken, aynı anda birden fazla cihazın yüksek performansla bağlanmasına da olanak tanıyacak şekilde geliştirilmiş. 128 cihaza kadar bağlantı sağlayan router, oyunlar için özel olarak tasarlanmış turbo motoruna da sahip. 

2.4 GHz ve 5 GHz bantlarına sahip çift bant destekli bir router olan Huawei WiFi BE3, 2,5 Gbps WAN/LAN bağlantı noktası ve 3 adet 10 Gbps adaptif RJ45 bağlantı noktası ile gigabit hız desteği sağlayabiliyor. Üzerinde 4 harici anten bulunduran ve sinyal güçlendirici kombinasyona sahip olan cihazın boyutları ise 25 x 177,9 x 59,5 mm şeklinde. 

Huawei WiFi BE3'te güvenlik de unutulmamış. Huawei AI Life uygulamasıyla, ebeveynler çocuklarının internet aktivitelerini kontrol edebiliyor ve zararlı içeriklere erişimi engelleyebiliyor. Huawei HomeSec teknolojisine sahip olan cihaz, ağ güvenliğini 7/24 koruma altına alarak, siber saldırılara karşı koruma sağlayabiliyor. Buna karşılık kurulumu da karmaşık değil; üç adımda kolayca kurulabiliyor ve kullanıma hazır hale gelebiliyor.

Türkiye’ye özel fiyat

Huawei, Türk kullanıcıların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, Türkiye’ye çok özel bir fiyat politikası belirlediğini söylüyor. Hatta öyle ki şirketin iddiası Huawei WiFi 7 BE3 router'ın, Türkiye’de tüketiciye sunulan en uygun fiyatlı router olacağı yönünde. Ürünün piyasa fiyatı, 8 Ekim 2024 tarihinde açıklanacak. Açıklandığında buradan sizlere bildireceğiz.

Sonraki Haber

Forum