Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu’nun Zaman Sponsoru HUAWEI oldu

HUAWEI, 3 Kasım’da gerçekleştirilecek Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu’nun resmi zaman sponsoru oldu.

HUAWEI, 3 Kasım’da gerçekleştirilecek Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu’nun resmi zaman sponsoru olduğunu açıkladı. Türkiye’nin en köklü spor organizasyonlarından biri olan Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu, 3 Kasım’da gerçekleştirilecek. HUAWEI, maraton süresince HUAWEI Watch GT 5 Serisi ile HUAWEI Sağlık uygulaması, katılımcıların performans verilerini anlık olarak takip edebilmelerini sağlayacak. 

Online Maraton: Her Yerde Koş, Hedefine Ulaş

HUAWEI, İstanbul Maratonu heyecanını Türkiye genelinde daha geniş bir kitleye yaymak amacıyla iki ayaklı bir online maraton düzenleyeceğini açıkladı. Organizasyonun maratona hazırlık sürecini temsil eden ilk ayağına, 21 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında HUAWEI Sağlık uygulaması üzerinden 10K, 50K veya 100K mesafeleri seçilerek katılım sağlanabilecek.

Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu’nun gerçekleşeceği 3 Kasım tarihinden 30 Kasım’a kadar ise, kullanıcılar Huawei Sağlık uygulaması üzerinden 15K ve 42K mesafeleri seçerek maraton heyecanına katılabilecekler.

Ücretsiz olarak katılım sağlanabilecek online maratonun, Türkiye’nin dört bir yanındaki koşucuları bir araya getirmesi bekleniyor. Maratona katılmak isteyenler, HUAWEI Sağlık uygulamasındaki ‘Keşfet’ sekmesinden ‘HUAWEI Health ile İstanbul Maratonu’ başlığı altındaki ‘Katıl’ butonuna basarak kolayca kayıt yaptırabiliyorlar.

Sonraki Haber

Forum