Turkcell'den Cebim Güvende sigorta paketleri

Turkcell'in sigora paketleri ile cebinizi kırılma, sıvı teması, gasp gibi durumlara karşı koruyun

Turkcell ve Zurich Sigorta işbirliği ile cep telefonlarını kazayla kırılma, sıvı teması ya da çalınmalara karşı koruyan 3 ayrı "Cebim Güvende" sigorta paketini bireysel ve kurumsal faturalı hat müşterilerine sunuyor. Sadece Turkcell İletişim Merkezleri'nde sunulan "Cebim Güvende" sigorta paketlerinin ödemesi ise mobil ödeme kolaylığı ile müşterilerin faturasına yansıtılıyor.

Gündelik hayatın ayrılmaz parçası olan cep telefonları, artık Turkcell'in işortakları ve Zurich Sigorta işbirliği ile sunduğu "Cebim Güvende" ile korunacak. 81 ile yayılmış TİM'lerde (Turkcell İletişim Merkezleri) yeni cep telefonu satın alınırken sunulacak "Cebim Güvende"nin Eko, Standart ve iPhone sigorta paketleri; cep telefonlarını kaza ile kırılma, sıvı teması ve kapkaç, gasp, yankesicilik gibi durumlara karşı koruma sağlıyor. Üstelik bu paketler için müşterilerden hiçbir evrak talep edilmiyor.

Turkcell bireysel ve kurumsal faturalı hat sahibi müşterilerinin, TİM'lerden yeni cep telefonu satın alırken faydalanabileceği sigorta paketinin ödemesi mobil ödeme ile tahsil edildiğinden, ilk ödeme müşterinin bir sonraki faturasına yansıtılıyor.

Cebinizi güvenceye almak çok kolay

Zurich Sigorta işbirliği ile Turkcell faturalı hat müşterilerinin ihtiyaçlarına özel hazırlanan "Cebim Güvende" sigorta paketleri, tüm bu tehlikelere karşı telefonları koruma altına alıyor. Turkcell "Cebim Güvende" ile 3 ayrı sigorta paketi seçeneği sunuyor; Turkcell müşterilerinin yeni telefon alırken ayda sadece 4.99 TL karşılığı sahip olabileceği Eko Paket, kazayla kırılan veya sıvı teması sebebi ile çalışamaz hale gelen telefonlar için koruma sağlıyor.

Bu tehlikelere ek olarak çalınma ve çalınma sonra müşterinin hattından yapılan izinsiz aramaların 1000 TL'sine kadar koruma sağlayan Standart Paket, ayda 9,99 TL'ye sunuluyor. Standart Paket ile aynı kapsama sahip ve sadece iPhone kullanıcılarına özel olarak hazırlanan iPhone Paket ise ayda 21,99 TL. Üstelik tüm paketler, hem Türkiye'de hem de 60 güne kadar ki yurtdışı seyahatlerinde geçerli.

Bu paketlerden birine sahip olan ve telefonları kaza ile veya sıvı teması sebebi ile çalışamaz hale gelen veya çalınan - Standart ve Iphone paketlerde-, Turkcell müşterileri; telefon tamiri ile vakit kaybetmeden, orijinal ambalajında yeni telefon sahibi olur. Turkcell müşterileri, hasarlı ya da çalıntı olduğu için "Cebim Güvende" kapsamında yenilenen telefonlarını ise diledikleri TİM'den 3 iş günü içinde teslim alabilir.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum