Türk Telekom "Türkiye'ye Değer" katıyor

Türk Telekom, Türkiye için neler yapıyor? İşte telekom devinin eğitime, spora ve çevreye katkıları!

"30 bin öğrenciye 72 eğitim binası, 28.000 genç sporcu, 41 spor klübü, 932 internet evi, 19.000 bilgisayarda ücretsiz internet, 100.000 ağaç..."

Geliştirdiği ürün ve hizmetlerle müşterilerinin yaşamına değer katan Türk Telekom, Türkiye çapında hayata geçirdiği tüm sosyal sorumluluk faaliyetlerini Türkiye'ye Değer çatı markası altında topladı.

Türk Telekom Okulları, Türk Telekom Internet Evleri, Türk Telekom Spor Okulları ve e-fatura ormanları gibi ulusal çapta yürüyen dev sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra Türk Telekom il müdürlüklerinin hayata geçirdiği 150'ye yakın yerel sosyal sorumluluk faaliyeti de Türkiye'ye Değer markası altında toplandı.

Sosyal sorumluluk yatırımlarını öncelikli olarak eğitim, spor ve çevre alanlarında gerçekleştirilen Türk Telekom, hayata geçirdiği projelerle geçtiğimiz yıl 20'den fazla ulusal ve uluslararası ödül kazandı.

Dr. Paul Doany'den Türkiye'ye mesaj

Konuyla ilgili olarak görüşlerini dile getiren Türk Telekom Genel Müdürü Dr. Paul Doany, Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi olarak, gerek teknoloji ve altyapıya, gerekse insan kaynağına yapılan yatırımlarla ülkeye katkıda bulunmak ve değer yaratmanın daima öncelikli hedefleri olduğunu belirtti. Doany, sözlerine şöyle devam etti: "Bu hedefimizin yanı sıra topluma katkı konusunda da aynı heyecan ile hareket ediyoruz. Geliştirdiği ürün ve hizmetlerle müşterilerinin yaşamına değer katan Türk Telekom, topluma yaptığı katkıyı gerçekleştirdiği kurumsal sorumluluk projeleriyle pekiştiriyor. Değer yaratacak projelerle kuşaklar boyu sürdürülebilir yatırımlar yapmaya devam ediyoruz."

Başta eğitim olmak üzere spor, çevre, kültür-sanat gibi alanlarda yürütülen sosyal sorumluluk projeleri ile topluma da değer yaratmaya devam ettiklerini dile getiren Doany, "Sosyal sorumluluk yatırımlarımızı 'eğitimsiz gelecek, internetsiz eğitim olmaz' yaklaşımıyla öncelikli olarak eğitime yaparken, Türkiye'nin sporcularını destekliyor, çocuklarımıza yaşanabilir bir çevre bırakmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu projelerimizin uluslararası organizasyonlardan aldığı ödüller, bu çabalarımızı taçlandırıyor" şeklinde konuştu.

"Bir fark yaratsak yeter, Türkiye'ye Değer"

Sonraki Haber

Forum