TTNET internet alana bedava eğitim!

TTNET'in Vitaminli İnternet Kampanyası'nı tercih eden yeni aboneler ücretsiz imkanlara kavuşuyor...

TTNET'in Vitaminli İnternet Kampanyası'nı tercih eden yeni aboneler, hem TTNET Vitamin İlköğretim veya Lise paketlerine 1 yıl süreyle ücretsiz sahip oluyor, hem de internete çok cazip fiyat avantajlarıyla bağlanma fırsatını elde ediyor

Kullanıcıların tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen TTNET, Vitaminli İnternet Kampanyası ile yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilere destek oluyor. Kampanya kapsamında, yeni internet abonesi olanlar 24 ay taahhütle 1 yıl ücretsiz TTNET Vitamin üyeliğine sahip oluyorlar. Kampanyadan yararlananlar ayrıca, TTNET Vitamin İlköğretim paketini tercih ettiklerinde ilk 5 ay, TTNET Vitamin Lise paketini tercih ettiklerinde de ilk 4 ay internete 9,99 TL* ödüyorlar.

31 Aralık 2010'a kadar geçerli olan kampanya ile aileler çocuklarının eğitimine katkı sağlama olanağı bulacak. TTNET Vitaminli İnternet Kampanyası hakkında daha detaylı bilgi için TTNET satış noktalarına uğrayabilir, 444 0 375' i arayabilir veya www.ttnet.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

* Belirtilen fiyat NET 4 paketi tercih edildiğinde geçerli olmaktadır.

TTNET Vitamin İlköğretim ve Lise Hakkında:

TTNET, TTNET Vitamin İlköğretim ve Lise paketleri ile interneti, eğitimde fırsat eşitliği ve öğrenme sürecinin gelişimi için yenilikçi bir platforma dönüştmeyi hedefliyor. TTNET İlköğretim ile 4, 5, 6, 7 ve 8'inci sınıfta okuyan öğrenciler, Matematik, Fen ve Teknoloji, Türkçe ve Sosyal Bilgiler alanlarında MEB müfredatı ile uyumlu zengin, interaktif ders içeriklerine ulaşarak ders tekrarı yaparken farklı bir ders çalışma deneyimi de yaşıyor.

TTNET Vitamin Lise ile de lise 1 ve 2'nci sınıfta okuyan öğrenciler MEB Müfredatı ile uyumlu Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Dil ve Anlatım, Tarih dersleri ve İngilizce Öğrenim Paketi içeriğine ulaşabiliyor. TTNET'in sunduğu Vitamin paketlerinde 3600'den fazla konu anlatımı ve interaktif alıştırmalar da yer alıyor. Öğrenciler, ders kitabı maketi üzerinden konuları kolayca takip edip; 3 boyutlu canlandırmalar, interaktif etkinlikler ve çözümlü örneklerle anlatılan konular ile derse kolaylıkla hazırlanabiliyor, öğrendiklerini pekiştiriyor, ayrıca konu ve ünite tarama testleri sayesinde eksikliklerini gideriyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum