Trump, Putin ve Obama The Office dizisinde oynasaydı...

Televizyon dünyasının kült komedilerinden biri olan The Office dizisi, ABD'nin seçim dönemi kavgalarında ilginç bir şekilde gündeme geldi. Bir meraklı diziyi yapay zekanın eline verdi; ancak bu sefer başrollerde Trump, Putin ve Obama gibi isimler oynuyor.

The Office dizisi komedi dünyasında kendine has bir şöhrete sahip. 2005 ve 2013 yılları arasında 9 sezon boyunca yayınlanan dizi kurumsal bir şirketteki, her biri garip karakterlere sahip çalışanların öykülerini anlatıyordu.

Şimdi bir YouTube kanalı, bu dizinin başlangıç sekansını yapay zekayla tekrar hazırlayarak dikkatleri üzerine çekti. Ancak bu kez dizinin başrollerine Trump, Putin, Obama, Hillary Clinton, Biden, Kuzey Kore başkanı gibi isimleri yerleştirdi. 

Donald Trump dizideki Dwight'ı, Barack Obama Michael'ı ve Vladimir Putin Jim'i canlandıracak şekilde yerleştirildi.

Öte yandan videodaki sahneler de çok ilginç göndermeler içeriyor. Örneğin Hillary Clinton'un elindeki pizza görseli, 2016 seçimlerindeki "Pizzagate" skandalına bir gönderme.

Bu skandal, sosyal medyada yayılan ve sahte bir pizzacının seks partilerinde kullanılmak üzere küçük çocukları pazarladığını ve müşterilerinin önemli siyasetçiler olduğunu iddia eden paylaşımlarla ortaya çıkmıştı. ABD seçmeni bu iddialara inandığı için Clinton'a oy vermediği iddia edilmişti. 

Trump'ın elindeki telefonda Twitter logosunun görünmesi ise elbette bir tesadüf değil.

Yine siyasi arenadaki diğer aktörleri de bu kısa açılış videosunda değişik komiklikler yaparken görebiliyoruz.

Sonraki Haber

Forum