Toshiba'dan büyük cep telefonu atağı

Toshiba'nın üzerinde çalıştığı 5 ayrı cep telefonu modeli basına sızdı! İşte ilk detalar...

Toshiba CES 2009'da üzerinde çalıştığı birkaç projeyi paylaşmış ve bilgilendirmekten çok meraklandırmıştı. Buna rağmen Toshiba'nın açıkladığı, heyecan verici yeni cep telefonu konseptlerinin çok yakın zamanda hayata geçmesi beklenmiyordu. Fakat firmanın sır gibi sakladığı ve önümüzdeki yıl arka arkaya piyasaya sürmeyi planladığı cep telefonları ile ilgili ilk detaylar basına sızdı.

Ürünlerden ilk piyasaya çıkması beklenen TG01. 7 inçlik, WVGA dokunmatik ekranı ile dikkat çeken TG01 büyük ihtimalle Windows Mobile 7 işletim sistemi kullanacak. Ardından TG02 gelecek. Görünüşe göre TG02'inin, TG01'den tek farkı su geçirmez olması. TG03 ise bu özelliklere bir de 3 kanal ses sistemi ve daha gelişmiş bir multimedya tecrübesi ekliyor.

Toshiba ilgi çekici ürünler geliştirmiş gibi görünüyor fakat isim bulma konusuna pek vakit ayıramamış olacaklar ki, bir diğer Toshiba telefonların serisine K01 adını vermişler. K01'in QWERTY klavyesi 15 mm olacak ve Windows Mobile 6.5 işletim sistemi kullanacak. K02'nin ise kayar kapaklı bir telefon olması planlanıyor. QWERT klavyesi ve 3,5 inçlik ekranı olacak K02'nin de 2010 bitmeden piyasaya sürülmesi hedefleniyor.

Sonraki Haber

Forum