Tomtom'dan yeni araç navigasyon sistemleri!

TomTom'un yeni navigasyon cihazı, hızı, zengin haritaları ve özellikleriyle dikkat çekiyor!

TomTom, sürücülere son derece hızlı bilgi veren akıllı ekranıyla en yüksek teknolojiyi sunan GO serisi 1000 ve 1005 modellerini piyasaya sürdüğünü duyurdu.

TomTom GO 1000 serisi sahip olduğu parmak dostu dokunmatik ekranı ve düzgün manyetik bağlantı elemanından, hızlı güzergâh hesaplama özelliği ve daha zengin haritalarına kadar, süper uydu navigasyon cihazlarının üstün özellikleri sayesinde sürücüleri hedeflerine hiç olmadığı kadar hızlı, güvenli ve akıllıca ulaşılmasını sağlıyor.

Bu seri TomTom'un piyasaya sürdüğü Kapasitif Sıvı Dokunmatik ekranlı ilk modellerden oluşuyor. Sürücüler bir dokunuşla haritaları yakınlaştırıp uzaklaştırabiliyor, parmaklarının uçlarıyla menüler arasında kaydırma yapabiliyorlar. Ekran en hafif dokunuşlara bile hassas olup akıllıca yanıtlar veriyor. Daha da geliştirişmiş kullanıcı arayüzü ile birlikte tüm bu özellikler sayesinde sürücüler etkileşimli bir navigasyon deneyimi yaşıyorlar. GO 1005, ekstra geniş 13 cm'lik (5") dokunmatik ekranı ile önde uzanan yolun en açık görüşünü en kolay kullanım ve işlevsellikle birlikte sağlıyor.

Cihazın diğer özellikleri

TomTom GO 1000 serisi de yerleştirme ve çıkartmayı hiç olmadığı kadar kolaylaştıran Easy Click manyetik bağlantı elemanıyla TomTom'un en yeni bağlantı tasarımını kullanıcılara sunuyor. Çaba sarf ettirmeden kayarak yerine oturması için kaideye yakınlaştırılması yeterli GO cihazı ile sürücüler artık yolculuklarına daha da kısa sürede başlayabiliyorlar.

Hepsi bu kadar da değil. Güçlü ve hızlı bilgisayar işlemcisi sayesinde güzergâh hesaplaması çok daha hızlı yapılıyor. Ayrıca cihaz Avrupa ülkelerinde iki milyon kilometrelik yeni yol bilgisi ve daha fazla grafik ayrıntı içeren daha zengin haritalarla birlikte geliyor. Telefon numaraları, mesai saatleri gibi ilgi alanlarına ilişkin daha zengin veriler sayesinde sürücülerin parmak uçlarında artık daha fazla bilgi var.

TomTom hakkında daha fazla bilgiye www.TomTom.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

GPS
Sonraki Haber

Forum